Estils 08/05/2018

Gala Met 2018: una catifa vermella que ha unit moda i religió

Repassem els 'looks' d'aquesta cita plena de 'celebrities' que han arriscat amb els seus estilismes

Ara
3 min
Un grup d'assistents a la gala Met, entre els que hi ha l'actriu Frances McDormand, de blau

BarcelonaLa gala Met que se celebra cada any és un dels dies marcats en vermell per a tots els amants de la moda. Una cita plena de 'celebrities', actors, cantants i personatges destacats que cada any segueix una temàtica concreta.

Enguany la cita que s'ha celebrat aquest dilluns a la nit, hora dels EUA, girava al voltant de la relació entre la moda i la religió, i una proposta tan sorprenent ha generat 'looks' provocatius, arriscats, alguns de molt encertats i d'altres de no tant. Els repassem.

L'amfitriona de la gala, la cantant Rihanna, no ha decebut els seus admiradors i s'ha presentat a la cita amb un 'look' d'inspiració papal, amb mitra inclosa, firmat pel dissenyador belga Martin Margiela.

Rihanna amb el seu espectacular vestit de Martin Margiela

Un altre dels 'looks' que no ha passat inadvertit ha sigut el de la cantant Katy Perry, firmat per Versace, amb unes enormes ales blanques incloses.

La cantant Katy Perry, com un àngel de Versace

L'actriu Kate Bosworth va arribar a la gala com una Mare de Déu d'aires contemporanis, amb un impressionant vestit d'Oscar de la Renta.

L'actriu Kate Bosworth, de Oscar de la Renta

L'actor Jared Leto, un dels homes més atrevits pel que fa a estilisme, no ha deixat indiferent ningú i ha assistit a la cita vestit de Jesucrist amb la seva barba habitual i els seus cabells llargs deixats anar, amb un vestit blau amb estola que ha firmat la casa italiana Gucci.

Jared Leto, de blau,  amb la cantant Lana del Rey i Alessandro Michele, director creatiu de Gucci

L'actriu Frances McDormand és una dona valenta que no té por de saltar-se les normes estilístiques que imperen a Hollywood, ja sigui anant als Oscars sense pentinar ni maquillar, o posant-se un 'total look' extremat de Valentino com el que es va posar aquest dilluns a la gala Met. No va deixar ningú indiferent.

L'actriu Frances McDormand  amb un vestit d'alta costura de Valentino

Kim Kardashian és una altra 'celebritie' que tampoc deixa indiferent, però per motius diferents. En aquesta ocasió, sempre fidel al seu estil de portar peces arrapades i escotades fins al límit, es va enfundar en un vestit daurat de Versace amb creus.

Kim Kardashin

Sarah Jessica Parker, que va interpretar durant anys la Carrie de 'Sex and the city', no ha amagat mai que comparteix la passió per la moda d'aquella protagonista i ahir es va vestir amb un Dolce & Gabbana que es va convertir en un dels dissenys més comentats de la nit. Daurat, amb una cua infinita i un detall que va deixar esparverats els assistents a la festa: un pessebre al cap.

L'actriu Sarah Jessica Parker

Una de les parelles més estiloses de Hollywood, George i Amal Clooney, no van fallar a la cita i la prestigiosa advocada va seduir gran part de l'audiència amb un vestit espectacular que amagava algun secret. El firmava Richard Queen i destacava per una impressionant faldilla capa metàl·lica amb roses estampades, sota el qual s'amagaven uns pantalons. Dos vestits en un que van provocar una de les bromes de George Clooney quan li van preguntar on havien deixat els fills. "Sota la faldilla de l'Amal", va dir l'actor.

Gala MET 2018: una catifa vermella que ha unit moda i religió

Una amant dels estilismes extrems com Madonna va optar, en canvi, per un vestit negre de Jean Paul Gaultier d'aires gòtics i amb una reixeta que li cobria la cara deixant de banda els excessos i les transparències amb què havia jugat en aquesta cita en anys anteriors.

La cantant Madonna

La cantant Jennifer Lopez es va presentar a la gala amb un vestit joia amb una creu blava al mig del pit, firmat per Olivier Rousteing per a Balmain.

La cantant Jennifer Lopez
stats