Estils 17/02/2016

La platja de ses Illetes, a Formentera, rep el títol de millor platja d'Europa

Els usuaris de Tripadvisor també la consideren la setena platja més bonica del món

Thaïs Gutiérrez
1 min
La platja d'Illetes, a Formentera

BARCELONALes seves aigües cristal·lines ja fa temps que sedueixen turistes d'arreu del món i que l'han col·locat en els rànquings de les platges preferides pels amants del mar però, enguany, els usuaris de la web de viatges Tripadvisor han nomenat la platja de ses Illetes, a Formentera, com la millor de tot Europa i la setena millor de tot el món en una nova edició dels premis Travellers’ Choice.

La platja balear competia amb 343 platges més dels cinc continents i ha escalat posicions respecte al lloc que ocupava al mateix rànquing de l'any passat. Ses Illetes també ha estat escollida com la millor platja de tot l'Estat, per davant de les platges de Lagunes i del Cotillo, a Fuerteventura; la de Bolonia, a Cadis; la de Cofete, també a Fuerteventura; cala Compte, a Eivissa, i platja de Muro, a Mallorca.

Carlos Bernús, gerent del patronat de turisme de Formentera, ha comentat que rebre aquest reconeixement, que està basat en les opinions dels viatgers, "és un orgull". "Sempre és un honor que es reconegui a nivell mundial, europeu i nacional la bellesa de l'illa de Formentera i les seves platges. Tot això ens anima a seguir treballant per ser un exemple i un referent pel que fa al desenvolupament sostenible".

stats