Estils 25/04/2018

Rosa Clará enamora des de Sant Pau

El recinte modernista va ser l'escenari elegit per la catalana per presentar la nova col·lecció

J.c.
2 min
Rosa Clará amb les models brasileres Bruna Lirio i Daniela Braga

Barcelona700 convidats, entre clients, 'celebrities', 'influencers' i periodistes arribats de tot el món, van assistir a la presentació de l'última col·lecció de vestits de núvia de la catalana Rosa Clará. En total, van ser 40 vestits amb el romanticisme i l'elegància sòbria com a rerefons creatiu. Segons explicaven des de la marca, la col·lecció "és un cant a la feminitat íntima i sense artificis, que celebra la bellesa natural de la dona". Una màxima des de la qual la dissenyadora barcelonina va presentar uns dissenys plens de detalls subtils i de teixits llisos, brodats o amb pedreria que incloïen alguns tocs d'atreviment amb obertures a l'esquena –una tònica de la col·lecció–, algunes transparències a les cames i, fins i tot, una faldilla curta.

Una de les diverses esquenes a l'aire de la col·lecció de Clará
Teixits treballats i transparències delicades van ser una tònica en la presentació
Transparències refinades van ser una constant així com les mànigues llargues semitransparents amb brocats
Una faldilla curta coberta amb una sobrefaldilla amb obertura central va ser un dels tocs de modernitat de la col·lecció

Entre els convidats van destacar algunes famoses que s'han casat vestides per Clará. Entre elles, Antonella Roccuzzo, dona de Messi, o Núria Cunillera, esposa de Xavi Hernández. Del món del futbol, també hi va haver Daniella Semaan, esposa de Cesc Fàbregas, i Elena Galera, parella de Sergio Busquets, que havia anunciat aquell mateix dia que està embarassada. També hi va acudir el pilot Pol Espargaró, que aviat es casarà amb la seva promesa, Carlota Bertran, que també hi era. Completaven la llista de convidats il·lustres els marquesos de Griñón i la nòvia de Fernando Alonso, la italiana Linda Morselli.

Núria Cunillera
Pol Espargaró i la seva promesa
Linda Morselli
stats