Estils 01/12/2021

Torna el Rec.0 després de dos anys d'aturada per la pandèmia

Igualada recuperarà el 2022 el festival de botigues efímeres i gastronomia

ARA
1 min
Una de les botigues del Rec.0 a l'edició del 2016

BarcelonaEls organitzadors del festival Rec.0 d'Igualada han anunciat que la cita tornarà el 2022 després d'haver parat els últims dos anys a causa de la pandèmia. El festival es farà de l'11 al 14 de maig al barri del Rec i tornarà a tenir la moda, la gastronomia i la música en directe com a protagonistes.

Les antigues fàbriques i adoberies d'Igualada es convertiran en botigues efímeres de moda de diferents marques i dissenyadors amb estocs i preus especials en un entorn emblemàtic i amb molta història. L'última edició del Rec es va celebrar el novembre del 2019, van participar-hi més de 100 marques i van assistir-hi més de 120.000 persones durant els dies que va durar el festival.

És un projecte d'iniciativa privada, de l'empresa Recstores SL, que neix el 2009 amb el propòsit de donar a conèixer el barri del Rec d'Igualada, posar en valor el seu patrimoni industrial i protegir-lo d'un pla urbanístic municipal de l'Ajuntament d'Igualada plantejat l'any 2008. Gràcies a aquesta iniciativa es va aturar i actualment s'està a l'espera de l'elaboració d'un nou pla que dinamitzi el barri del Rec i protegeixi el seu patrimoni industrial.

L'organització comenta que ja estan treballant en els preparatius i que aviat anunciaran novetats de cara a aquesta edició.

stats