Ara Estiu 08/08/2016

Energy Drink

1 min
Energy  Drink

C ombinar aigua amb fruites i plantes. Aquesta és la proposta per hidratar-se i nodrir-se que fa Sílvia Sanjosé al seu llibre Aguas detox. Trenta propostes per aprofitar els beneficis en salut i bellesa de l’aigua amb propostes refrescants i energitzants.

En aquest cas, proposa una combinació que pot suposar una gran reserva d’energia si teniu pensat un dia ben farcit d’activitats. En només 10 minuts tindreu una beguda estimulant i immunitzant de sabor dolç i agradable. Tingueu en compte, però, que és una combinació amb un alt valor calòric en comparació amb a altres aigües detox, i per això no està especialment recomanada per a les persones que facin una dieta per aprimar-se.

Recordeu que per fer l’aigua detox cal netejar els ingredients, tallar-los a trossos, afegir-hi l’aigua i deixar reposar la barreja entre 2 i 12 hores. Si no voleu esperar més enllà de les dues hores, podeu optar per esprémer les fruites amb una mà de morter. L’autora recomana fer servir recipients de vidre o acer inoxidable perquè són materials que conserven bé l’aigua i, a més, es poden reutilitzar. Si tanquen hermèticament, molt millor. I recordeu que unes gotetes de llimona poden ser les millors aliades perquè l’aigua es conservi en bon estat fins a 24 hores.

stats