Ara Estiu 21/08/2021

Telma Ortiz, mare per segona vegada

La germana de la reina Letícia ha donat a llum una nena fruit de la seva relació amb l'advocat irlandès Robert Gavin, exmarit de Sharon Corr (The Corrs)

2 min
Telma Ortiz, germana de la reina Letizia, i la seva parella, l'advocat Robert Gavin Bonnar

BarcelonaTelma Ortiz, germana de la reina Letícia, ha sigut mare per segona vegada. La nena és fruit de la relació d'Ortiz amb l'advocat irlandès Robert Gavin, exparella de Sharon Corr, membre de The Corrs. L'embaràs d'Ortiz es va fer públic a finals de juny, quan la revista Semana va publicar unes primeres imatges de la germana de Letícia amb panxa.

Aquesta és la segona vegada que Ortiz, de 47 anys, és mare. Té una primera filla, Amanda, de 13 anys, nascuda de la relació que va tenir entre el 2005 i el 2010 amb el també advocat Enrique Martín Llop. Posteriorment, entre el 2012 i el 2016, Ortiz va estar casada amb l'empresari Jaime del Burgo, amb qui no va tenir fills i va mantenir una relació molt discreta i allunyada dels mitjans. La parella sempre va intentar que la seva relació fos molt discreta i passés desapercebuda als mitjans. La parella es va casar al monestir benedictí de Leire, a Navarra, en un enllaç completament íntim en el qual hi havia només els pares d'ell i la filla d'ella, tal com van assenyalar els mitjans llavors. Molt zelosos de la seva intimitat, el matrimoni va decidir celebrar la festa un mes després a Roma, lluny de les mirades curioses. El 2016 van anunciar que se separaven de "mutu acord".

Per la seva banda, Robert Gavin, que és conseller delegat d'una assessoria legal vinculada al món de la música, va estar casat 18 anys amb Sharon Corr, amb la qual va tenir dos fills. La família va viure durant uns anys a Andorra fins que el 2018 van decidir traslladar-se a Madrid.

Telma Ortiz i Robert Gavin van fer pública la seva relació el 2019 durant l'entrega dels premis Princesa d'Astúries. Uns mesos abans, la revista ¡Hola! va publicar una primera foto de la parella durant un concert de Carla Bruni al Festival de Pedralbes i els mitjans informaven que s'havien conegut a Andorra. Quan van aparèixer les primeres imatges de tots dos, Gavin estava en ple procés de divorci de Sharon Corr després de 18 anys de matrimoni. De fet, la violinista acaba de publicar una cançó, The fool and the scorpion [El tonto i l'escorpí], que s'ha entès com un relat del que va sentir durant la seva separació i de com va rebre la notícia de la nova relació del seu ex. Un dels versos de la cançó diu: "La germana retorçada de la reina i el camaleó. El tonto i l'escorpí. Soc lliure, soc lliure, he renascut".

stats