Ara Estiu 20/08/2023

“Quan ens vam fer el primer petó feia temps que ens estimàvem”

Julieta, cantant

2 min
Julieta: “Cantar en català m’encanta”

La història d’amor que la cantant Julieta recorda amb més carinyo és la que va tenir amb la seva ara exparella, amb qui comparteixen una amistat profunda. Es van conèixer fa tres anys, quan ella encara no es dedicava a la música. “Tenia un amic que cantava i em va preguntar si volia ser l’actriu del seu videoclip”, explica. La Julieta va dir que sí i al pis on anaven a gravar va conèixer tot l’equip, entre els quals hi havia l’H. “Jo tenia nòvio, però recordo que va baixar a obrir-nos la porta i vaig pensar «hòstia, que guapo». Em va agradar molt l’energia que transmetia, donava molta pau”. 

La Julieta va anar a la gravació amb la carpeta de la Pompeu Fabra sota el braç, i així és com van descobrir que ella i l’H estudiaven la mateixa carrera a la mateixa facultat, ella en anglès i ell en castellà. “Durant el rodatge hi va haver tensió, però no vam fer cap moviment. Després ens vam seguir a Instagram i durant un temps no vam parlar més”, diu la cantant. Fins que un dia es van trobar perquè ell li expliqués una cosa de programació. “La típica excusa”, confessa riallera. Van tornar a coincidir poc després una nit a la discoteca. “Recordo que hi havia un embús de gent al lavabo, amb una fila que entrava i una altra que sortia. Ens vam creuar en aquesta filera i li vaig agafar la mà. No vam dir res, però ens vam quedar així una estona. Després ens vam deixar anar, i a partir d’aquell moment vaig saber que m’agradava molt”. 

Després del confinament, la Julieta es va canviar a la classe de l’H. “Vam passar a fer-ho pràcticament tot junts i vaig deixar el nòvio”. Aleshores encara eren amics, però les coses van canviar durant la gravació a la Cerdanya del videoclip de Tu Juru Ju, un dels hits de la cantant: “Tu juru ju, tu juru ju, l’únic que vull és estar amb tu. Tu juru ju, que des d’aquí no ens veu ningú”, diu la cançó. Aquell cap de setmana, la Julieta i l’H es van fer el primer petó. 

A la primera cita, ella es moria de ganes de dir-li que l’estimava. “Era la primera cita, no volia semblar una boja, però era veritat i al final de la nit ens vam dir que ens estimàvem”, diu, i afegeix: “Quan ens vam fer el primer petó feia temps que ens estimàvem”. La Julieta explica que junts van créixer molt, i que ho van deixar perquè, amb els camins que començava a prendre la vida, el seu amor s’havia de “reinterpretar”. "Sempre ho fèiem tot plegats i amb la carrera musical això va haver de canviar." “Ja veurem què passa, pots tenir passió i un amor molt fort per algú i sentir que no té per què ser un amor de parella”, reflexiona la cantant, que conclou: “Ara mateix estic enamorada de la música i tot el dia penso en això”. 

stats