Ruptura
Gent 15/12/2022

Aitana suplica ajuda a la premsa: "Tinc molta por, venen homes a casa a les quatre de la matinada"

La cantant hauria acabat la seva relació amb l'actor Miguel Bernardeau

2 min
Aitana Ocaña durant la presentació de 'La última'

BarcelonaLa suposada ruptura de la cantant Aitana i l'actor Miguel Bernardeau, anunciada aquesta setmana per Lecturas, ja té conseqüències. Ahir, durant un compromís publicitari, la cantant pop va demanar a la premsa que rebaixi l'assetjament mediàtic a què la sotmeten i, sobretot, que no difonguin fotografies de casa seva. Aitana, de 23 anys, ha explicat que arran de les fotografies en què es veu on viu ha rebut visites no desitjades que l'han espantat. "Sisplau, us ho dic amb la mà al cor per veure si em podeu ajudar, no em graveu a casa perquè està començant a venir molta gent, homes, a les tres i les quatre de la matinada. Jo estic sola i, de veritat, ho passo molt malament. Tinc molta por", ha assegurat la cantant de Sant Climent de Llobregat.

En la seva conversa amb la premsa, Aitana va assegurar que és conscient que l'interès mediàtic és una conseqüència de la seva feina, però ha demanat als mitjans que l'ajudin a preservar la intimitat de casa seva. "Entenc que m'heu de gravar al carrer, és un rotllo, però entenc la vostra feina. Però no em graveu a casa, us ho suplico", va remarcar.

Durant la seva aparició, Aitana no va voler ni confirmar ni desmentir la ruptura amb Miguel Bernardeau, amb qui havia començat a sortir fa quatre anys. Segons la revista Lecturas, l'actor, fill de la també actriu Ana Duato i el productor Miguel Ángel Bernardeau, ha abandonat el xalet on vivia amb la cantant des del setembre del 2021. La casa que compartia la parella està situada molt a prop de la dels pares de l'actor. "Sabeu que mai parlo de la meva vida privada i avui no serà un dia diferent. Soc aquí per vosaltres, per demanar-vos, sisplau, que no em perseguiu", va repetir Aitana. La cantant va assegurar que, deixant de banda les visites inesperades a casa seva, es troba bé i és feliç.

La notícia de la ruptura arriba només una setmana després que la parella estrenés la seva primera sèrie junts, La última, que està disponible a Disney+. El drama romàntic és el debut d'Aitana al món de la interpretació. A la sèrie, la cantant interpreta la Candela, una noia que treballa en una empresa de logística mentre somia en fer una carrera musical. En el seu camí es creurà el Diego (Bernardeau), un excompany d'institut que vol ser boxejador professional. La última retrata la història d'amor entre tots dos.

La revista Lecturas detalla que el distanciament entre la parella es va produir precisament durant el rodatge de la sèrie, on van sorgir desavinences professionals i personals. Mentre Bernardeau va renunciar a moltes ofertes de feina per concentrar-se en la gravació de La última, Aitana va continuar la seva gira de concerts. Aquest fet hauria desestabilitzat les gravacions i la relació. De fet, el 20 de desembre la cantant celebrarà el final de la gira amb un macroconcert al Wizink de Madrid. Després de la portada de Lecturas alguns usuaris de xarxes han començat a analitzar vídeos de les entrevistes de promoció de La última, especulant si llavors la parella ja havia trencat o no.

stats