Gent 07/06/2022

Així va ser el sopar amb què Depp va celebrar la seva victòria judicial contra Amber Heard

Va tenir lloc en un exclusiu restaurant de Birmingham i li va costar milers de lliures (per persona!)

2 min
Johnny Depp a Sant Sebastià

BarcelonaEl judici per difamació de Johnny Depp contra Amber Heard va acabar la setmana passada amb una resolució favorable per a l'actor, que haurà de pagar a Heard 2 milions d'euros, una quantitat petita comparada amb els 15 milions de dòlars d'indemnització que li haurà de pagar ella. El portal nord-americà TMZ ha explicat ara com va celebrar Depp aquest mateix diumenge a la nit aquesta victòria judicial, personal i també davant l'opinió pública, que majoritàriament considera Depp innocent de qualsevol càrrec.

La celebració va comptar amb la presència dels amics més propers i va anar acompanyada de menjar i beguda en abundància, cosa que va implicar gastar-se uns quants milers de lliures esterlines. El lloc elegit va ser l'exclusiu restaurant Varanasi de Birmingham, a Anglaterra, on la festa va comptar amb gastronomia i ambientació típiques de l'Índia.

Depp va acudir al restaurant amb una vintena d'amics, que en aquests últims temps li han fet costat. Entre ells hi havia el músic Jeff Beck, amb el qual recentment l'actor de Pirates del Carib va pujar a l'escenari durant un concert. Amb ells, segons han explicat fonts del restaurant a l'esmentada publicació en línia, Depp es va gastar al voltant de 50.000 lliures, una xifra elevada que no li suposa un excessiu problema, ja que té una important fortuna i està a punt de veure-la augmentada per la indemnització que previsiblement li pagarà la seva exdona.

Mohammed Hussein, gerent del local, ha parlat bé de Depp a la premsa. Ha explicat que es va comportar de forma humil, perquè es va estar uns minuts xerrant només amb ell. De fet, la dedicació de Depp al personal del restaurant va quedar palesa en les diverses fotos que s'hi va fer i que han estat penjades al compte d'Instagram del local. Hi havia motius de sobres si tenim en compte que els amos de l'establiment van tancar per a ell el restaurant. “La persona de qui més es parla al món ara mateix va venir a sopar ahir a la nit. Vam tenir el plaer més gran per la visita de Johnny Depp i Jeff Beck. Quina experiència tan increïble!”, han escrit a les xarxes els propietaris.

stats