Gent 01/11/2021

Alec Baldwin parla per primera vegada després de l'accident: "Era la meva amiga"

L'actor ha atès els fotògrafs que l'han perseguit fins a Vermont, on s'ha retirat mentre dura la investigació

2 min
Alec Baldwin

Des que es va produir l'accident que va acabar amb la vida de la directora de fotografia Halyna Hutchins, Alec Baldwin ha evitat parlar amb els mitjans de comunicació. Per allunyar-se de la pressió mediàtica l'actor s'ha instal·lat en un petit poble de Vermont, fins on l'han seguit els paparazzis, desitjosos d'aconseguir imatges de Baldwin, que durant el rodatge de la pel·lícula Rust va disparar accidentalment una arma que va matar Hutchins i va ferir el director Joe Souza. Fart de la persecució, ahir Baldwin, que anava acompanyat de la seva dona Hilaria, visiblement enfadada per l'assetjament dels periodistes, va decidir atendre els fotògrafs i respondre a algunes de les seves preguntes. "Era la meva amiga. El dia que vaig arribar al rodatge vam anar a sopar amb el Joe [Souza]. Érem un equip de rodatge molt cohesionat", va explicar Baldwin sobre Hutchins.

L'actor també va explicar que està en contacte amb la família de Hutchins i ha explicat que el marit de la cinematògrafa està "en xoc" per la seva mort. "Estem en contacte constant amb ell perquè estem molt preocupats per la seva família", va detallar, tal com recull el vídeo publicat per la pàgina web TMZ.

Baldwin va recordar als fotògrafs que no pot parlar sobre detalls del cas perquè hi ha una investigació oberta i el xèrif de Santa Fe, on es rodava la pel·lícula, ha prohibit específicament que se'n parli. "A vegades hi ha accidents als rodatges, però res semblant al que ha passat. És un episodi entre un trilió", remarcava l'actor. Baldwin va advocar per un canvi de reglamentació de l'ús d'armes en els sets de rodatge. "Heu de comprendre que no soc un expert en aquest camp, però tot el que sigui protegir la seguretat de les persones en els rodatges, hi estic totalment a favor", va assegurar.

Baldwin va acabar la conversa amb els fotògrafs demanant-los que els deixessin de perseguir. "Feu-me el favor. Els meus fills són al cotxe plorant. He sortit a parlar amb vosaltres per una qüestió de cortesia, però no estic autoritzat a dir res sobre la investigació", implorava l'actor, mentre la seva dona, Hilaria, que va gravar tota la conversa amb el mòbil, demanava als fotògrafs que marxessin a casa.

Poc després de la mort accidental de Halyna Hutchins es va fer públic que sis treballadors de la pel·lícula havien abandonat el rodatge frustrats per les condicions de feina derivades d'un pressupost molt baix i per falta de seguretat.

stats