Gent 22/07/2021

Andie MacDowell, sobre la seva cabellera amb canes: "Mai m'havia sentit tan poderosa"

L'actriu ha explicat que va deixar de tenyir-se durant la quarantena

2 min
Andie MacDowell al festival de Canes

Andie MacDowell va causar sensació en l'última edició del Festival de Canes quan va aparèixer a la catifa vermella lluint la seva característica cabellera arrissada sense tenyir. En una entrevista amb l'edició nord-americana de Vogue, MacDowell, coneguda per Quatre bodes i un funeral, ha explicat que va decidir optar pels seus cabells naturals durant la quarantena de la pandèmia i ha assegurat que haver-se alliberat d'aquesta cotilla l'ha fet sentir "poderosa".

"Al principi de la quarantena, els cabells van començar a créixer i cada vegada que els fills em veien em deien que em quedaven molt bé els cabells grisos. Em feia un monyo i semblava dos pots de sal i pebre, platejat i negre. M'agrada comparar-me amb George Clooney, per què no?", comenta l'actriu. MacDowell confessa que va ser durant el temps que va estar tancada a casa que es va començar a plantejar que havia arribat l'hora de lluir els seus cabells naturals. Un dels seus referents era Jane Fonda, però on realment va trobar inspiració va ser en dones anònimes que mostraven les seves cabelleres platejades a les xarxes. L'actriu explica que en va parlar amb el seu manàger –perquè estava a punt d'acceptar una nova feina– i la va voler dissuadir. "No és el moment", li va dir. La seva resposta va ser: "Crec que t'equivoques i que seré més poderosa si accepto el moment en què estic. És el moment de fer-ho, perquè d'aquí dos anys en tindré 65. Si no ho faig ara, no tindré l'oportunitat de ser sal i pebre, i sempre he volgut ser sal i pebre".

Tot i estar convençuda del pas, MacDowell reconeix que va tenir moments de dubte. "Sobretot al principi. Volia anar amb compte perquè no volia molestar ningú i vaig mirar si podria utilitzar perruques per intentar agradar a la gent. Però un cop vaig deixar-me els cabells grisos es va fer evident que el meu instint era correcte, perquè mai m'havia sentit tan poderosa. Sento que soc honesta i que no enganyo ningú".

stats