Espots

El brindis de les campiones del Barça, a l'anunci de Free Damm

Ona Batlle, Aitana Bonmatí, Cata Coll, Patri Guijarro i Fridolina Rolfö han estat les protagonistes de l'anunci de la cervesa catalana sense alcohol

2 min
Aitana Bonmatí durant l'anunci de Free Damm

BarcelonaAmb quatre títols sota el braç després d'una temporada plena d'èxits, les jugadores del Barça veuen l'inici d'un descans més que merescut cada vegada més a prop. De tot l'equip guanyador, Ona Batlle, Aitana Bonmatí, Cata Coll, Patri Guijarro i Fridolina Rolfö han estat les primeres a inaugurar la temporada estiuenca des d'un solàrium improvisat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per a la nova campanya de la cervesa sense alcohol Free Damm.

Amb xancletes, tovallola i una copa de la cervesa catalana a la mà és com es presenten les cinc jugadores davant les càmeres per a La penúltima, l'anunci promocional de la beguda sense alcohol ni gluten que es podrà veure a partir dels pròxims dies a televisió i mitjans digitals d'arreu de Catalunya. "Fa no res estàvem aixecant l'última copa al camp", diu melancòlica la millor futbolista del món, Aitana Bonmatí, des d'una gandula al mig del seu espai d'entrenament habitual. "Voldràs dir la penúltima", contesta la defensa Ona Batlle. Amb aquest joc de paraules és com s'inicia l'anunci promocional que navega entre la ironia de la diversitat lingüística del vestidor del Barça, encarnat per la sueca Fridolina Rolfö, i la tranquil·litat de l'inici de les vacances.

Patri Guijarro al 'making-of' de l'anunci de Free Damm
Aitana Bonmatí i Ona Batlle al 'making-of' de l'anunci de Free Damm

Així doncs, s'abandona el jacuzzi de Julio Manrique i Pere Arquillué plantat al mig del no-res d'un paisatge glacial per la gespa verda de la Ciutat Esportiva, que és utilitzada a tall de solàrium. Sigui a Groenlàndia o a Sant Joan Despí, la marca catalana de cervesa vol demostrar que qualsevol moment és bo per assaborir les cerveses 0,0% com són la Free Damm, la Free Damm Llimona i la Free Damm Torrada. Per dur a terme la producció de l'anunci La penúltima, Free Damm ha confiat en l'agència creativa The Cyranos, sota la direcció de Marc Caballero.

stats