Gent 12/11/2020

Britney Spears perd la demanda contra la tutela del seu pare

La jutge determina que el futur de l'artista estigui subjugat a la voluntat del seu pare

2 min
Britney Spears reclama un judici públic contra el seu pare per la seva tutela legal

L'intent de l'estrella del pop Britney Spears de retirar al seu pare, James Spears, la tutela del seu patrimoni ha patit un revés temporal després que un tribunal de Los Angeles hagi rebutjat la sol·licitud. Va ser en una vista celebrada dimarts davant la jutge de la cort superior de Los Angeles Brenda Penny, que es va negar a accedir a la petició de la cantant, tot i que no va descartar seguir pronunciant-se sobre aquesta qüestió en el futur si tornen a presentar-se més requeriments.

A favor de la suspensió l'advocat de l'artista va declarar a la jutge que el seu client l'havia informat "que té por del seu pare" i que per això "no tornarà a actuar si segueix a càrrec de la seva carrera". Així mateix, els representants de Spears van al·legar que el pare va acomiadar el gerent de negocis de la cantant filla i va contractar-ne un de nou sense avisar.

Per la seva banda, l'advocada de James Spears, Vivian Thoreen, va argumentar que sota la tutela del seu client el patrimoni net de l'artista ha sortit del deute per arribar als 60 milions de dòlars. La mesura té lloc enmig de la campanya #FreeBritney, que afirma que el pare de la intèrpret de Stronger l'està controlant en contra de la seva voluntat. El pare va assumir el paper de tutor legal el 2008 arran del col·lapse mental de Britney Spears i administra els seus béns des de llavors al·legant l'interès general de la seva filla, que actualment té 38 anys.

Al mes d'agost, un altre tribunal va decidir que la tutela s'allargaria fins al febrer del 2021, tot i la forta oposició de l'artista a deixar que exerceixi aquest paper en solitari. Llavors el que demanava el seu equip legal és que aquesta funció continués en mans de l'advocada especialitzada Jodi Montgomery, que va assumir el paper fa un any de manera temporal quan el pare va patir diversos problemes de salut.

stats