Gent 14/06/2022

Detenen el primer marit de Britney Spears per haver-la assetjat

L'estrella del pop havia estat casada durant 55 hores amb Jason Alexander el 2004

2 min
Britney Spears en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'exmarit de la cantant Britney Spears, Jason Alexander, va ser detingut i acusat d'un delicte greu d'assetjament i se li va imposar una fiança de 100.000 dòlars després que suposadament intentés colar-se al casament de l'estrella del pop, celebrat la setmana passada. Segons informava aquest dimarts The New York Post, els fiscals del comtat californià de Ventura també van acusar Alexander, de 40 anys, dels delictes de violació de domicili i de negar-se a sortir d'una propietat privada, vandalisme i agressió. Els jutges del cas han concedit també a Spears una ordre de protecció i allunyament d'Alexander que s'estendrà fins al 13 de juny del 2025.

L'acusat es va declarar innocent de tots els càrrecs i va negar totes les acusacions en contra, segons el diari novaiorquès. L'advocat de Spears, Matthew Rosengart, va assenyalar, en canvi, que les autoritats i els fiscals “clarament s'ho estan prenent molt, molt de debò” després del que es va poder observar el dia de la vista. “Estic personalment indignat pel que va passar”, va dir, i va emfatitzar el càrrec de delicte greu d'assetjament. “Es tracta d'un assumpte seriós”, va afegir Rosengart. "Això no és un accident. Va ser una infiltració, com tots vam veure, feta per sorpresa", va afegir el lletrat de la cantant.

L'exmarit de Britney Spears va intentar interrompre dijous passat el casament de la cantant amb Sam Asghari, amb qui està des de fa quatre anys. Va accedir a casa d'ella hores abans que la parella contragués matrimoni en una cerimònia privada farcida d'estrelles de Hollywood. Alexander va ser arrestat als voltants de la mansió de Spears, ubicada a Thousand Oaks, i inicialment es va ordenar que el retinguessin amb una fiança de 2.500 dòlars per l'incident.

El detingut, que va contraure matrimoni amb la intèrpret de Baby one more time el 2004 durant un viatge a Las Vegas (EUA) però va signar el divorci 55 hores després, va aconseguir esquivar el perímetre de seguretat de la mansió, ubicada al sud de Califòrnia, i va retransmetre en directe a través d'Instagram alguns moments previs de la cerimònia, cosa que, a part de violar la intimitat de la parella, crea encara més atenció mediàtica sobre ells. "Britney Spears m'ha convidat. Ella és la meva primera dona, la meva única dona. Soc el seu primer marit. Soc aquí per parar el casament", va cridar als agents de seguretat mentre continuava l'emissió i abans de ser detingut.

El casament simbolitzava per a Spears el principi de la seva nova vida després que un jutge i la pressió popular internacional a través de l'etiqueta #FreeBritney aconseguissin que la princesa del pop fos una ciutadana lliure després de tretze anys sota una tutela legal abusiva del seu pare. El seu judici va destapar abusos per part de tots els membres de la seva família, que, com el seu segon marit, el seu mànager i el seu anterior equip legal, estaven disposant de la seva fortuna per al seu benefici personal.

stats