David Beckham arriba a Barcelona com un rellotge suís

L'exjugador de futbol ha donat suport a la inauguració de la primera botiga de Tudor a l'Estat com a ambaixador de la marca

2 min
David Beckham al photocall de Tudor a Barcelona

BarcelonaEl cavaller més mediàtic de l'Imperi Britànic ha aterrat a Barcelona. Puntualment, a dos quarts de set de la tarda, David Beckham ha posat davant les càmeres congregades a l'exterior de l'edifici de l'equip suís de la 37a Copa Amèrica al Port Vell. L'esdeveniment s'ha organitzat com a part de la inauguració de la primera botiga de tota la península de la casa de rellotges Tudor –de la qual Beckham és el principal ambaixador–, que des d'aquest dilluns es troba entre passeig de Gràcia i Consell de Cent.

Bé per la famosa puntualitat britànica o pel fet que és ambaixador de la casa de rellotges suïssos, l'aclamat exjugador del Manchester United s'ha plantat davant de les més de 30 càmeres de fotografia i vídeo que l'estaven esperant davant de la seu de l'Alinghi Red Bull Racing just a l'hora prevista. "És molt, molt disciplinat", ha recalcat una assistent de la marca que des del 2017 té contacte amb l'ambaixador de Tudor. De fet, el marit de Victoria Beckham ha fet una visita exprés per la marca, ja que, tal com ha pogut saber el diari ARA, ha aterrat a les dues del migdia a l'aeroport del Prat i a les nou del vespre d'aquest dimarts ja estarà de tornada a casa seva.

David Beckham camina per la catifa vermella de Tudor a Barcelona

L'expectació estava servida, tant entre la multitud de periodistes com entre els curiosos que s'han aplegat al voltant del recinte nàutic per intentar veure el mig somriure del britànic. Tothom s'ha posat en formació quan la reixa metàl·lica de l'edifici –poc convencional– s'ha aixecat per deixar pas a un càlid David Beckham. Sol i amb un posat relaxat, ha avançat fins al centre del photocall lluint una camisa de lli blau marí i pantalons de vestir negres.

Tot i el sol de juny que apuntava directament a l'astre, Beckham s'ha molestat a atendre els mitjans esportius. Això sí, "in english, please". Res de Barcelona, ni Tudor, només ha parlat del que sap: de futbol. L'exfutbolista ha valorat molt positivament l'arribada de Mbappé al Madrid, tant per al club blanc com per a la Lliga en general. Sense oblidar-se del Barça, potser recordant que un dia va estar a punt de vestir-se de blaugrana, ha recalcat que és un club molt bo i ple de joves prometedors.

La botiga Tudor de passeig de Gràcia

L'arribada del britànic a Barcelona coincideix amb la nova distinció que ha rebut per part de la família reial britànica: des d'aquest diumenge Beckham és ambaixador de The King’s Foundation, l'organització benèfica de Carles III. Així doncs, a partir d'ara haurà de sumar una altra tasca de representació a les moltes altres que ja desenvolupa. Des de Barcelona s'estarà especialment atent a la seva agenda i a les més que probables anades i vingudes exprés a la capital catalana amb motiu de la Copa Amèrica, en què l'equip Alinghi Red Bull Racing competirà amb la marca de rellotges del qual ell és el principal ambaixador.

stats