El dissenyador Olivier Rousteing revela el greu accident que va patir quan va explotar la llar de foc de casa seva

El director creatiu de Balmain mostra amb una imatge quin era el seu greu estat i explica com va aconseguir ocultar-lo al món

2 min
Olivier Rousteing, el director creatiu de Balmain, en la imatge en què ha mostrat el seu estat després de l'accident que va patir a finals del 2020

BarcelonaEl dissenyador de moda Olivier Rousteing ha revelat a Instagram l'accident que va patir a casa seva fa just un any, quan va explotar davant seu la llar de foc. El director creatiu de Balmain, que acaba de celebrar els deu anys a la marca a l'última Setmana de la Moda de París, ha mostrat, al costat de les explicacions, una imatge en què es veu quin era el seu estat físic després de ser atès per les greus cremades que va patir.

Més enllà d'això, el dissenyador, conegut arreu del món i amic de les celebritats més famoses del show business, també revela com ha aconseguit mantenir en secret la seva complicada situació, que no havia transcendit fins ara que ja s'ha recuperat, tal com es va poder comprovar a les imatges d'ell després de la desfilada de Balmain per a la primavera-estiu del 2022.

"Finalment sento que puc compartir això. Fa exactament un any, la llar de foc de casa va explotar. He estat ocultant-ho durant massa temps i és hora que ho sapigueu. Em vaig despertar l’endemà al matí a l'hospital Saint Louis de París. El magnífic personal d'aquest hospital, que alhora lluitava amb una quantitat increïble de casos de covid, em va cuidar increïblement bé. No puc agrair-ho prou", rememora el jove creatiu, de 36 anys.

"Vaig fer tot el possible per ocultar aquesta història al màxim de gent possible i durant molt de temps vaig intentar que els meus equips i amics no ho sabessin. Honestament, no estic gaire segur de per què em feia tanta vergonya, potser aquesta obsessió per la perfecció per la qual la moda és coneguda i per les meves pròpies inseguretats", reflexiona.

"Mentre em recuperava, treballava dia i nit per oblidar i per crear totes les meves col·leccions, intentant que el món seguís somiant amb les meves col·leccions i al mateix temps amagant les cicatrius amb màscares, colls alts, mànigues llargues i, fins i tot, múltiples anells als meus dits durant moltes entrevistes o sessions de fotos", revela el director creatiu de la llegendària firma Balmain, que conclou: "Ara, un any després, estic curat, feliç i saludable. M'adono de com soc d'afortunat i agraeixo a Déu cada dia de la meva vida".

stats