Gent 15/10/2021

Dulceida anuncia la separació definitiva d'Alba Paul

Totes dues havien explicat a l'estiu que patien una important crisi de parella

2 min
La parella en una imatge d'arxiu

Dulceida i Alba Paul no han pogut superar la crisi que van anunciar a l'estiu. La influencer badalonina ha fet oficial la separació definitiva de la seva parella a través d'Instagram, on ha publicat una imatge d'ella i Paul ballant en una platja. "Probablement això és el més difícil que he hagut d'escriure a la meva vida. L'Alba i jo hem decidit seguir els nostres camins separadament. Han sigut uns mesos molt durs, tristos, de converses infinites i la decisió més difícil que hem pres mai", explica Dulceida, nom artístic d'Aida Domènech, en el seu escrit, que inclou diversos comentaris d'estima per a qui fins ara era la seva parella. "Gràcies per tot el que m'has donat i el que m'has fet sentir, per fer-me millor persona, per ser el meu equilibri i per aquests set anys de fer els meus somnis realitat. Sempre seràs el meu cacaolat matinal".

Alba Paul també ha utilitzat Instagram per parlar de la ruptura, tot i que en el seu cas no hi ha hagut paraules dirigides a l'ex. "Puc dir que és una de les situacions més difícils que he hagut de viure, ho hem passat molt malament, hem intentat lluitar però a vegades no és suficient, i s'ha de saber fins on es pot arribar i deixar que cadascú segueixi el seu camí", reflexiona.

L'exparella va anunciar al juliol que la seva relació no passava per un bon moment i que per intentar arreglar-ho havien decidit separar-se temporalment i passar el mes de vacances cadascuna per la seva banda. En aquell moment Dulceida va haver de demanar als seus seguidors que respectessin la seva decisió i que no les pressionessin, perquè totes dues havien rebut comentaris desagradables d'alguns fans. "Són moments difícils. Sé que ens estimeu i, sobretot això, necessitem que ens respecteu, no ens jutgeu i no ens feu mal, perquè estem molt sensibles i el mínim comentari ens fa més mal del que és habitual. Ja sabeu que no som d'esbombar les nostres penes per aquí ni posar-nos a plorar ni res, a partir d'ara compartirem el que fem i els moments bons, i ja està. Moltes gràcies per ser-hi sempre".

L'any 2016 Dulceida i Alba Paul van celebrar un casament a la platja que, després d'anunciar la separació temporal, es va revelar que no havia sigut una unió legal i que no s'havia formalitzat al Registre Civil. "És cert que no hem formalitzat la nostra unió firmant un paper, és un tràmit que hem anat allargant perquè en realitat som un desastre. Ho teníem pendent des de feia molt de temps, mai ens ha semblat que fos important, la veritat, però evidentment era una cosa que anàvem a fer", va explicar llavors Dulceida.

stats