Enric i Meghan Markle anuncien el seu primer projecte per a Netflix

'Heart of Invictus' es una sèrie documental que segueix els passos de soldats ferits de guerra que es preparen per als Jocs Invictus

2 min
El príncep Enric i Meghan Markle en un moment de la trobada amb Oprah Winfrey.

BarcelonaEl príncep Enric i la duquessa de Sussex, Meghan Markle, han anunciat la sèrie documental Heart of Invictus, que serà el primer projecte per a Netflix de la seva companyia audiovisual, Archewell Productions. El format seguirà els passos d'un grup de membres de les forces armades que van patir accidents o que pateixen malalties i que intenten arribar als Jocs Invictus, una competició promoguda pel príncep Enric per a militars amb discapacitats o lesions. El príncep Enric serà productor executiu de Heart of Invictus i també apareixerà en pantalla en un paper encara per determinar en aquest primer projecte per a Netflix d'Archewell Productions.

El director Orlando von Einsiedel i la productora Joanna Natasegara, que junts van guanyar l'Oscar al millor curtmetratge documental per The White Helmets (2016), prendran les regnes d'aquesta sèrie. "Des dels primers Jocs Invictus el 2014, vam saber que cada competidor contribuiria a la seva excepcional manera per formar un mosaic de resiliència, determinació i resolució", ha indicat el príncep Enric en un comunicat. "Aquesta sèrie aportarà a les comunitats de tot el món una finestra a les històries commovedores i inspiradores d'aquests competidors", ha afegit.

El cap de continguts de Netflix, Ted Sarandos, ha assegurat que Archewell Productions està desenvolupant "un ambiciós catàleg" que reflecteix els valors i les preocupacions d'Enric i Meghan. "Des del moment en què els vaig conèixer, em va quedar clar que els Jocs Invictus tenen un lloc molt especial en els seus cors i jo no podria estar més feliç al veure que la seva primera sèrie per a Netflix mostrarà això al món d'una manera que mai s'ha vist abans", ha afegit.

Desvinculats de la vida monàrquica, el príncep Enric i la seva dona viuen a Califòrnia des de la primavera del 2020 i, a més de la seva col·laboració amb Netflix, han provat sort a la ràdio amb el podcast Archewell Audio a Spotify. Els ducs de Sussex van ser els protagonistes d'una gran polèmica al març quan, en una entrevista a la cadena CBS amb Oprah Winfrey, Meghan va acusar la casa reial britànica de racisme, va assenyalar el Palau de Buckingham per perpetuar mentides sobre Enric i ella i va admetre que va tenir pensaments suïcides per la pressió que va patir.

stats