Negocis

Primer acord entre Shakira i Gerard Piqué: es venen tres mansions de Barcelona per 15 milions d'euros

Joan Piqué, l'exsogre de la cantant colombiana, és l'encarregat de gestionar l'operació immobiliària

2 min
Gerard Piqué i Shakira a Madrid, ahir

BarcelonaSi en alguna cosa s'entenen Shakira i Gerard Piqué és en els negocis. Després de gairebé un any i mig de retrets en forma de declaracions, cançons i publicacions a les xarxes, els que van ser una de les parelles més famoses del moment han arribat a un acord pel que fa a les propietats que comparteixen: posaran a la venda totes les mansions de Barcelona.

En un to de discreció gens habitual entre el president de la King's League i la cantant colombiana s'està duent a terme el procés de venda de tres immobles de l'exparella a la capital catalana. De fet, han evitat fer publicitat de la transacció, que ara per ara encara no se sap que s'hagi completat. S'estima que el valor de les propietats puja a 15 milions d'euros.

La casa més destacada de les tres és una mansió de 3.800 metres quadrats que, a part de ser un espai per viure-hi, té una gran quantitat de comoditats com zones d'entrenament, relaxació, piscina, pista de pàdel i un gran jardí. El catàleg també inclou una segona propietat que pretenia ser una residència més íntima per a la parella. La idea de Shakira i Piqué abans que partissin peres era decorar la casa amb els seus gustos personals. Però el projecte mai va arribar a materialitzar-se.

El responsable de tota la gestió és, curiosament, Joan Piqué, el pare de Gerard Piqué i exsogre de Shakira, a qui la cantant va dedicar la seva última cançó amb versos com "Dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura / Pero ahí sigue mi exsuegro, que no pisa sepultura". De moment sembla que la presència de Piqué pare no és cap impediment en el procés de compravenda de les mansions, tot i que per ara els implicats no han donat detalls sobre l'agència immobiliària que du l'operació, ni els matisos de la transacció.

stats