Moda

Chloë Grace Moretz, Ana de Armas i Cynthia Erivo, les primeres famoses a desembarcar a Barcelona per a la desfilada de Louis Vuitton

Barcelona es prepara per acollir una gran tropa de celebritats per a la desfilada de la firma francesa al Parc Güell

3 min
Ana de Armas entrant a l'hotel Mandarin de Passeig de Gràcia

BarcelonaUna llarga filera de furgonetes de vidres tintats davant l’Hotel Mandarin a primera hora del matí vaticinava un dia mogut. Els grums uniformats de l’exclusiu allotjament de passeig de Gràcia han tingut, excepcionalment, la companyia d’un gran desplegament d’assistents de la casa de l’alta costura Louis Vuitton. No és debades. Avui arriben a Barcelona una gran tropa de famosos de la indústria del cinema, moda, música i de l’esport per assistir a la desfilada de la firma francesa d’aquest dijous al Parc Güell, on es presentarà la col·lecció Creuer 2025 amb motiu de la Copa Amèrica.

La més matinera de totes ha estat l’actriu de Pretty little liars Shay Mitchell, que després d’entrar a l’hotel al voltant de les nou del matí ha sortit del luxós allotjament a fer turisme per la ciutat. No ha hagut de caminar gaire per visitar la Casa Batlló, tal com ha penjat a Instagram, des d’on ha escrit: “Contenta de ser en una de les meves ciutats preferides”.

La 'instastory' de l'actriu Shay Mitchell a la Casa Batlló

Més tard, la pluja de les 12 del migdia ha obligat els treballadors de Louis Vuitton, distingits amb les inicials de color daurat de la firma a la solapa, a obrir els paraigües del Mandarin per acompanyar a l’entrada de l’hotel els cotxes privats dels executius i organitzadors d’un dels grans esdeveniments de l’any. El sol ha tornat a sortir quan ha arribat l’actriu i model nord-americana Chloë Grace Moretz. Amb la gran discreció d’algú que ja té expertesa en aquestes escenes, la protagonista de la nova versió de Carrie ha travessat el carrer de passeig de l'hotel fins al cotxe que l'esperava amb la intenció de visitar la ciutat.

Chloë Grace Moretz al Mandarin

Poca estona després s’ha aturat el vehicle de vidres tintats que duia l’actriu cubanoespanyola Ana de Armas. Com si es tractés d’un cotxe de Fórmula 1 que entra a boxs, els assistents de Louis Vuitton han obert ràpidament les portes del cotxe i el capó per recollir les maletes –també de la firma francesa– i rebre l'actriu, que ha estat envoltada durant els deu metres que hi ha entre l’aparcament i la recepció.

Ana de Armas entrant a l'Hotel Mandarin de passeig de Gràcia
Ana de Armas entrant a l'Hotel Mandarin de passeig de Gràcia

En aquella hora, els turistes, curiosos i fans ja s’han començat a acumular per mirar de fer sort i enganxar algun famós. Una de les espectadores, tot i estar de baixa a la feina per una causa mèdica, ha decidit plantar-se davant de l’hotel per veure un dels seus ídols, el cantant de K-pop Felix Lee. “Mai havia fet això d’estar davant d’un hotel per veure cap famós, però soc molt fan del grup Stray Kids i, sobretot, del Felix, que mai ha vingut ni a Barcelona ni a Espanya. No sé si el podré tornar a veure mai més”, ha comentat a l’ARA. La jove i altres admiradors del cantant que s’han congregat a passeig de Gràcia amb Consell de Cent, han estat "molt contents" de gaudir dels segons que han vist el cantant de K-pop travessar el carrer, després d’hores d’esperar-lo. A Felix, l’expectació i els curiosos no li han fet tanta gràcia i ha fet grans esforços per tapar-se la cara.

La nominada a dos Oscars Cynthia Erivo ha arribat cap a les tres de la tarda i ha baixat del cotxe privat amb total tranquil·litat obviant que els transeünts de passeig de Gràcia han fet un gir de 180 graus per mirar de reconèixer la celebrity que acabava d’aterrar al centre de Barcelona.

Cynthia Erivo entrant a l’Hotel Mandarin

Hores més tard també hi ha entrat les membres del grup de música pop-rock nord-americà Haim, les germanes Alana, Danielle i Este Haim. També l'actriu Saoirse Ronan i el raper i actor Jaden Smith, fill de Will Smith.

stats