Relacions

Enric Auquer i Macarena García, nova parella mediàtica

Els actors han estat fotografiats amb actitud romàntica pels carrers de Madrid

2 min
Enric Auquer i Macarena García

BarcelonaEl món del cinema té nova parella de moda. El català Enric Auquer, que aquest any aspira al Goya a millor actor protagonista per El mestre que va prometre el mar, ha començat una relació amb Macarena García, una de les protagonistes de La Mesías (Movistar+), sèrie per la qual podria endur-se un premi Feroz. Les revistes del cor, entre les quals ¡Hola!, han publicat aquest dimecres fotografies de tots dos passejant agafats de la mà, abraçant-se i fent-se petons. La parella, que no ha fet cap menció pública sobre la seva suposada relació, es va conèixer aquesta tardor rodant la pel·lícula Una casa en flames, una comèdia romàntica de Dani de la Orden.

La relació més coneguda de Macarena García fins ara ha sigut amb el cantant Leiva, amb qui va estar vuit anys i van patir diverses crisis. La parella va trencar de forma definitiva l'estiu del 2022, però García sempre ha evitat parlar públicament de la seva vida privada. "No crec que sigui una cosa que jo hagi d'explicar, és la meva intimitat i m'agrada tenir-ne cura. Jo soc actriu i m'agrada parlar de la meva feina", explicava el 2023 durant la gala dels premis Feroz. Anteriorment, l'actriu madrilenya va estar amb el músic Enrique Berenguer.

Per la seva banda, Auquer, que va començar a despuntar amb Com si fos ahir, de TV3, i posteriorment amb la sèrie Vida privada, té dos fills. La primera, la Carmela, fruit de la seva relació amb l'actriu Marta Aguilar, va néixer quan ell tenia 26 anys. En una entrevista a l'Ara Diumenge, Auquer explicava que l'havia canviat el fet de ser pare: “La Carmela va ser un cop de realitat. És una gran mestra. És com posar una roda punxada dins d’una banyera, de seguida saps on és el forat”. El 2021, l'empordanès va tenir el seu segon fill, que comparteix amb la cantant Adela Oller. Un any abans Auquer va guanyar el Goya a millor actor revelació per la pel·lícula Quien a hierro mata. El mateix premi, però en categoria femenina, el va guanyar precisament Macarena García el 2012 per la seva interpretació a Blancaneu, de Pablo Berger.

Com Macarena García, Auquer també és molt reservat amb la seva vida privada, tot i que sí que ha explicat en algunes entrevistes que de petit va patir perquè és dislèxic i està diagnosticat amb TDAH. Més enllà d'això, no és gaire amic de compartir coses sobre la seva intimitat i, de fet, no té xarxes socials, com va explicar a El hormiguero. "No tinc xarxes socials i estic bastant orgullós de no tenir-ne. En vaig tenir vuit mesos, ho vaig provar, no em va agradar i vaig marxar. És com deixar de fumar, soc una persona més sana sense xarxes", va dir.

stats