Amistat
Gent Hollywood 15/05/2023

Emilio Estefan revela la veritable relació de Shakira amb Tom Cruise

Després de ser vistos junts al Gran Premi de Fórmula 1 a Miami, l'actor i la cantant han protagonitzat molts titulars a la premsa del cor

2 min
Hisenda acusa  de frau novament  Shakira

BarcelonaDes que Shakira va marxar de Barcelona per instal·lar-se a Miami, la premsa no ha deixat de buscar-li parella. És per aquest motiu que cada foto que es publica d'ella es converteix en un element d'anàlisi seriosa per als mitjans del cor, que indaguen sobre si manté o no una relació sentimental amb cada home que se li acosta. És per aquest motiu que han portat tanta cua les imatges que van transcendir d'ella amb Tom Cruise al Gran Premi de Fórmula1 celebrat a Miami, o amb Lewis Hamilton. Tot i les moltes especulacions que han aixecat, un amic proper de Shakira explica que no hi ha amor sinó que només és amistat.

Qui ha esborrat qualsevol ombra de dubte ha estat Emilio Estefan, que coneix bé Shakira des de fa anys perquè va ser el seu productor quan ella estava vivint a Miami amb el que llavors era el seu xicot, Antonio de la Rúa. El productor, de 70 anys i casat amb la cantant Gloria Estefan, ha concedit una entrevista a The Post en la qual descarta qualsevol relació sentimental de Cruise o Hamilton amb la cantant colombiana. "Shakira va trobar l'èxit a Miami i, en certa manera, va créixer aquí. Ella hi ha mantingut la casa i continuava en contacte amb la gent d'aquí. Tothom li està donant suport. Ella és com de la família per a nosaltres", relata el productor sobre l'acollida de Shakira a la ciutat. Sobre la possible relació amb Cruise o amb Hamilton, Estefan diu que quedar amb ella per als moments d'oci "és el que fan els amics". “Quan els amics són a Miami, es reuneixen. La premsa vol crear un idil·li, però ella coneix el Tom des de fa molt de temps. Està enfocada a la seva família actualment”, assegura el músic d'origen cubà.

Quan es van començar a conèixer els rumors d'una possible relació amb el protagonista de Top Gun, fonts properes a la cantant ja van donar per errònies aquestes suposicions. "Ell va ser molt agradable i ella va gaudir de la seva companyia, però no està centrada en sortir ni amb ell ni amb cap altra persona en aquest moment. Està centrada per ara en els seus fills i la seva carrera", va publicar citant una font anònima el USA Today, que va afegir que a Shakira li havien semblat “molt graciosos” els rumors. Malgrat que aquesta hagi estat la posició de Shakira, sembla que Cruise sí que tenia intencions de relacionar-se amb Shakira més enllà de l'amistat. Alguns mitjans van publicar que Cruise estava "molt interessat" en aquesta relació. Ell està solter des de poc abans que s'estrenés Top Gun: Maverick, ja que ho acabava de deixar amb la seva darrera xicota: l'actriu Hayley Atwell.

stats