Altercat
Gent Hollywood 19/05/2023

Jade Jagger passa a disposició judicial acusada d'agredir una policia nacional a Eivissa

Amb 51 anys, la filla de Mick Jagger es dedica al disseny de joies

2 min
La comissaria d'Eivissa on segueix detinguda Jade Jagger, filla de Mick Jagger

BarcelonaLa joiera, model i dissenyadora d'interiors Jade Jagger, filla del cantant Mick Jagger, ha passat aquest divendres al migdia a disposició judicial després de ser arrestada dimecres a la nit a Eivissa per haver agredit i insultat agents de la Policia Nacional. Jagger és a la seu judicial d'Eivissa, on des de primera hora del matí se celebra un judici ràpid, amb la presència d'una desena de testimonis, davant del jutjat d'instrucció número 1, en funcions de guàrdia.

Els fets van passar dimecres cap a les 21.00 hores en un restaurant ubicat a la zona emmurallada de la ciutat d'Eivissa, al carrer de Santa Creu, quan els agents es van desplaçar fins a l'establiment perquè havien estat reclamats per un altercat a l'interior, segons han informat a l'agència Efe fonts pròximes a la investigació. L'altercat que estava protagonitzant un client havia provocat que tant els responsables del restaurant com diversos clients truquessin a la Policia Nacional.

Jade Jagger a Mèxic l'any passat

Quan hi van arribar, els agents es van trobar amb l'home fora del local, que quan va veure els efectius es va llançar sobre ells per agredir-los, per la qual cosa va haver de ser reduït abans de ser detingut. En aquell moment, Jade Jagger va intervenir per defensar l'home, carregant contra els agents i agredint, esgarrapant i insultant una agent de policia del grup que s'havia personat al restaurant. Segons testimonis dels fets recollits per Efe, l'acompanyant de Jagger estava “fora de si”, mentre que des del Sindicat Unificat de Policia (SUP) apunten que l'acompanyant, que va haver de ser reduït, podria trobar-se “sota els efectes de l'alcohol o substàncies estupefaents”.

Segons els mateixos testimonis, l'home va increpar i va amenaçar els vianants, així com els responsables dels establiments propers al restaurant. Els efectius van procedir a l'arrest de la filla del cantant dels Rolling Stones i de Bianca Jagger per atemptar contra els agents de l'autoritat. Jade Jagger, de 51 anys, i l'home detingut, de qui de moment no se sap la seva identitat o relació amb la filla de Mick Jagger, han passat dues nits a la comissaria d'Eivissa.

Ja de Jagger al costat d'algunes de les seves creacions de joieria
stats