Estrena

L'armadura de 'Metropolis' de Zendaya es torna viral

La Leicester Square de Londres va transformar-se en una escena estel·lar i futurista per presentar la segona part del film

3 min
Zendaya vestida de Thierry Mugler a l'estrena de 'Dune: pt.II

BarcelonaZendaya sempre va un pas per davant i aquest dijous ho ha tornat a demostrar. Entremig d'un planeta desèrtic de dunes i múltiples llunes, dijous a la nit va aterrar l'actriu californiana per presentar la segona part de la pel·lícula Dune. No només el decorat de la Leicester Square de Londres va ser espectacular. Zendaya, com de costum, va mimetitzar-se amb l'estètica de l'estrena amb l'impressionant model del 1995 d'alta costura de Mugler, un vestuari que s'ha viralitzat a les xarxes amb milers de visualitzacions en tan sols unes hores. A la cita no hi va faltar la parella de l'actriu, Tom Holland, que a la nit es va acabar unint amb l'elenc d'actors per complet per celebrar l'estrena.

Tot va semblar aturar-se quan va ser el torn de Zendaya. Centenars de fans feia hores que esperaven al voltant de la tanca que dividia la cèntrica plaça de Londres del decorat oníric de la pel·lícula. Després que altres actors de la pel·lícula desfilessin per la catifa vermella i arribessin a l'arena del desert de Dune, va arribar l'actriu de 27 anys i, amb la col·laboració inicial d'un ajudant, la intèrpret de la Chani va semblar caminar lleugera i voleiant dins d'un vestit d'estètica àrdua i encarcarada que la va fer brillar.

El model futurístic metal·litzat amb guants, pantalons, cos i sabates altes d'armadura, recordava l'androide de Metropolis de l'any 1927. Zendaya va combinar el model original de tardor-hivern del 1995 de Mugler amb un pesant collaret de diamants i safirs amb una gran pedra de blau brillant de 28 quelats al centre, una obra d'orfebreria dissenyada per Bulgari. Si bé ella va ser la gran estrella de la nit aconseguint milers de visualitzacions en les publicacions del seu vestit, també altres actors i actrius van desfilar per la catifa vermella per celebrar l'estrena del film Dune: part II.

A l'esdeveniment, que gairebé es va atansar a una carrera estilística, també hi va voler concursar l'actriu Anya Taylor, que va impactar amb una aposta trencadora totalment blanca. A diferència de Zendaya i Timothée, la presència de la intèrpret va ser una sorpresa, ja que no va participar en la primera part de la pel·lícula. La britànica va apostar per la casa d'alta costura de Dior lluint una capa d'organdí de cotó blanc damunt d'un vestit de seda plisat, també de color blanc.

L'actriu Florence Pugh va fer una posada elegant i també inspirada en la pel·lícula de la mà de Valentino, casa de la qual és ambaixadora. El vestit, d'un llarg escot i cua, estava fet de lluentons marró fosc i hi destacava especialment una caputxa fluida que li cobria part del cap.

Timothée, que al film interpreta el paper de Paul Atreides, va destacar pel tram baix de la classificació estilística. La parella de Khloé Kardashian va fer una aposta informal per l'estrena, on fa de protagonista. Si bé és cert que qualsevol proposta que se situï al costat de Zendaya sempre augmenta la dificultat de la competició, el novaiorquès d'origen francès va dur uns pantalons metal·litzats combinats amb una samarreta de màniga curta oversize i un collaret de brillants; com a element a destacar, va dur unes ulleres que s'anava traient i posant quan li venia de gust. També en la línia de la modèstia, però supurant elegància, va passar Austin Butler. Com Miguel Bosé als anys noranta, va optar pel binomi blanc i negre amb estilisme de Gucci, samarreta blanca, pantalons i abric negres.

Timothée Chalamet a l'estrena de 'Dune: part II' a Londres
Florence Pugh a l'estrena de 'Dune: part II' a Londres vestida de Valentino
Austin Butler a l'estrena de 'Dune: part II' a Londres vestit de Gucci

En la mateixa sintonia de l'elegància austera, Tom Holland, també actor i parella de Zendaya, va aparèixer a la festa de la nit vestit amb un conjunt de samarreta i armilla de Louis Vuitton en un total black a la festa celebrada a la ciutat del Tàmesi.

stats