Polèmica
Gent Hollywood 12/06/2023

Megan Fox explota contra el polític republicà que l'acusa d'obligar els seus fills a vestir-se com nenes

L'actriu ha estat criticada pel seu mètode de criança no binari

2 min
Megan Fox es retira de 'sex symbol'

BarcelonaMegan Fox no està disposada que ningú opini sobre com ella i la seva exparella, Brian Austin Green, han decidit criar els seus tres fills. "T'has ficat amb la bruixa equivocada", ha contestat l'actriu al polític republicà Robby Starbuck, que va fer un fil de Twitter en què criticava la forma de vestir dels seus fills. En els tuits, Starbuck acusava Fox d'obligar els seus fills a posar-se roba que tradicionalment s'ha considerat femenina. "Vivíem a la mateixa comunitat i els nostres fills jugaven junts al parc. Vaig veure que dos d'ells tenien una crisi perquè deien que la seva mare els obligava a vestir amb roba de nena. Mentrestant, la seva mainadera els consolava. Pregueu per ells", deia un dels missatges del republicà.

Davant d'aquestes crítiques, Fox ha fet servir Instagram per respondre. "En realitat no et vull fer gaire cas, perquè clarament només busques atenció, però deixa que t'ensenyi una cosa. Independentment de com estiguis de desesperat per aconseguir fortuna, poder, èxit o fama, mai utilitzis criatures com a moneda de canvi, especialment amb pretextos tan erronis i malèvols. Explotar la identitat de gènere dels meus fills perquè la teva campanya política guanyi atenció et posa en el cantó dolent de l'univers", ha dit l'actriu en un missatge a Instagram.

La protagonista de Transfomers ha explicat en diverses ocasions el procés pel qual ha decidit criar els seus fills de forma no binària. En una entrevista a la revista Glamour va detallar que va decidir fer-ho així quan el seu fill gran, Noah, que ara té 9 anys, va manifestar que volia posar-se vestits. "Va començar a posar-se vestits quan tenia dos anys. Llavors em vaig comprar moltíssims llibres que parlaven d'aquest tema i tot el seu espectre. Alguns llibres estan escrits per nens transgènere. Altres són llibres que expliquen que simplement pots ser un nen i dur vestit; pots expressar-te a través de la roba com tu vulguis", explicava llavors. Fox afegia que havia decidit dur a terme una educació no binària amb l'objectiu que cap dels seus tres fills se sentís estrany o diferent.

En la mateixa entrevista, Fox reconeixia que li feia por com la gent podia reaccionar al fet que els seus fills vestissin amb roba considerada femenina. Per aquest motiu, deia, els mantenia allunyats de les xarxes socials. "No puc controlar el que els nens amb els quals van a l'escola han après i repeteixen. Per això tampoc els exposo a Instagram i altres xarxes socials", afirmava.

Brian Austen Green també ha defensat en diverses ocasions que els seus fills vesteixin com ells vulguin. "Portant un vestit no fan mal a ningú. Així que, si és el que vol, perfecte", va dir durant una entrevista.

stats