Gent Hollywood 30/04/2023

Michelle Obama i els Spielberg comencen el diumenge al Museu Picasso

La filla gran dels Obama, que ja havia estat al museu, els hauria pogut recomanar la visita

2 min
Michelle i Barack Obama a la sortida del Museu MOCO

BarcelonaEl matrimoni Spielberg i Michelle Obama, ex primera dama dels EUA, han visitat aquest diumenge al matí el Museu Picasso de Barcelona aprofitant la seva visita a la ciutat amb motiu de l'inici de la gira europea de Bruce Springsteen. Segons fonts del museu, tots tres s'han mostrat molt interessats en l'obra de Picasso, la història del museu i la vinculació de l'artista amb la ciutat de Barcelona i han agraït reiteradament "l'esforç" que ha fet l'organització del museu per rebre'ls amb prou seguretat.

Arran de l'interès del públic pels tres personatges, els responsables de l'espai han pres les mesures de seguretat necessàries per facilitar l'accés de la seva nombrosa comitiva al museu, però no els hi han tancat per a ells, com sí que van fer divendres al Moco Museum. Des que es va tenir la confirmació que hi anirien, es va restringir la venda d'entrades en aquesta franja horària i, a més a més, es van reubicar alguns grups de visitants. Per maximitzar la seguretat, Michelle Obama i els Spielberg han pogut visitar algunes sales sols mentre la resta dels visitants continuaven gaudint de la resta del museu amb normalitat. La seva visita al Picasso, que es va començar a organitzar dimecres i es coneixia des d'abans que arribessin a Barcelona, podria haver-se fet per indicació de Malia Obama, la filla gran de l'expresident i la seva dona, que hi va anar en l'últim viatge que va fer a Barcelona.

La visita al Museu Picasso ha arribat després que el matrimoni Obama i el matrimoni Spielberg hagin passejat per Barcelona des de dijous, quan van acudir a la mitjanit al restaurant Amar a degustar una mariscada per recomanació del famós xef José Andrés, amic tant d'Obama com dels Spielberg. La seva visita va continuar l'endemà al Moco Museum i a la Sagrada Família, on un fort dispositiu de seguretat els va permetre passar uns 20 minuts al temple més famós de Gaudí. Ahir per fi van sortir de Barcelona i van anar al monestir de Montserrat, on van veure la Moreneta de prop, van signar el llibre d'honor del temple i van gaudir d'un menú de 39,50 euros al restaurant de la muntanya Abat Cisneros.

stats