casament

Isabel Preysler va arribar tres quarts d'hora tard al casament de la seva filla, Tamara Falcó

"Flamenc, xampany i molt d'amor": així ven '¡Hola!' l'exclusiva de la boda de la marquesa

3 min
Portada del diari Hola! del casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva

BarcelonaLa "boda de l'any", titulen aquest dilluns les capçaleres de l'Estat. Si més no, la història d'amor, infidelitat, desamor i ressorgiment de la relació –entre moltes altres coses– de l'aristòcrata Tamara Falcó i l'empresari íñigo Onieva ha estat fuel per als mitjans del cor i també un espai per veure vincles, protocols i escenes que sovint semblen llunyanes a la quotidianitat mortal.

La celebració de l'enllaç, que ha durat tres dies, va començar divendres al vespre amb una festa preboda per als més íntims de la parella, una selecció de 200 convidats al Mandarin Oriental de Madrid. "Flamenc, xampany i molt d'amor" és com la revista ¡Hola! –que va comprar l'exclusiva de tot l'esdeveniment, la qual s'especula que arriba a una xifra de sis xifres– sintetitza l'inici del casament. Tamara ja va aprofitar llavors l'oportunitat per vestir-se de blanc amb un conjunt de brusa, torera i pantaló de Pedro del Hierro que contrastava amb la catifa vermella posada per a l'ocasió.

El dia del "sí, vull" va arribar carregat de detalls que recordaven l'encara present títol nobiliari de Tamara com a marquesa de Griñón i també la notòria voluntat d'estrènyer relacions amb la reialesa espanyola. El lloc escollit per a la celebració central va ser el Palacio del Rincón –un recinte de més de 2.000 metres quadrats propietat de l'aristòcrata i el seu germà, Manuel Falcó– que, tot i les reformes que han durat més d'un any, només disposa d'un sol lavabo per als més de 400 convidats i 250 treballadors de l'esdeveniment. L'entrada de la núvia al palau tampoc va ser per a menys: va arribar amb el Rolls-Royce Phantom del Rei Alfons XIII.

Un cop al recinte hi va trobar les seves germanes Chábeli i Ana Boyer, que la van ajudar a vestir-se de blanc i a guarnir-se amb totes les joies pertinents, entre les quals una corona de diamants amb la lletra "G", de Griñón, inscrita a la part central per recordar els orígens de la marquesa. També l'emmirallament pel passat gloriós es va fer notar amb el vestit que ha estat brodat amb una tècnica medieval amb formes florals de lliris "perquè és la flor que representa la puresa", va explicar la marquesa. La firma que s'ha encarregat del laboriós treball ha estat Carolina Herrera i no Sophie et Voilà, com estava acordat, a causa de les exigències de Tamara per dur un vestit massa semblant a un de Chanel. Malgrat que ¡Hola! va negociar tenir de primera mà els detalls de la boda, la revista obviava un detall que sí que ha revelat el programa Aruseros, d'Alfons Arús: la mare de la núvia, Isabel Preysler, va arribar tres quarts d'hora tard. I encara més greu: Íñigo Onieva també va arribar tard, en aquest cas mitja hora.

Tampoc la cerimònia va estar exempta de sorpreses. El foc de la casulla del sacerdot que conduïa la missa es va propagar i va causar un petit incendi. Va ser la germana d'Onieva, Alejandra, qui va sortir a apagar les flames. Quatre centenars de persones van ser presents en aquesta escena, entre les quals diferents personalitats del món televisiu com ara Pablo Motos i Damián Mollá –tots dos del programa El hormiguero–, així com diferents concursants i jutges de Masterchef com ara Pepe Rodríguez. També va sorprendre l'aparició del model Jon Kortajarena, parella d'Alejandra Onieva. Qui no va poder gaudir d'aquesta escena va ser el germà de la núvia, Enrique Iglesias. Tampoc hi van ser Isabel Díaz Ayuso ni l'alcalde de Madrid.

Després de les onze de la nit, Tamara va canviar-se de vestit per donar l'inici dels parlaments i la festa amb un reconegut DJ que va durar fins a les sis del matí. Però el que no sabia és que el seu marit li tenia guardada una sorpresa: un espectacle de 200 drons que van escriure la frase Love is in the air. Per culminar els dies de festeig i les llargues festes nocturnes, la parella va passar la nit de noces a l'Hotel Ritz de la capital espanyola, per gaudir l'endemà d'un brunch de la més "estricta intimat" on no van assistir tots els convidats previstos.

stats