Ruptura

Jennifer Lopez i Ben Affleck posen a la venda la mansió de 55 milions d'euros

Es fan públiques diferents imatges de l'habitatge que van comprar el maig del 2023 sent desallotjat per un equip de transportistes

2 min
Jjennifer Lopez i Ben Affleck

BarcelonaUnes imatges aèries del que va ser el niu d'amor de Jennifer Lopez i Ben Affleck sent desallotjat per un equip de transportistes vaticina mals auguris per a la parella que va creure en l'amor dues vegades. Aquest dijous s'han fet públiques les imatges de la mansió que va costar a la parella recent casada 60 milions de dòlars (55,17 milions d'euros) i que, des d'aquesta setmana, torna a aparèixer al portal immobiliari on la van comprar.

Els rumors de ruptura entre Jennifer Lopez i Ben Affleck que des de fa setmanes omplen la premsa nord-americana ara es fan tangibles. Segons la revista Page Six, l'anunci que apareixia a la plataforma immobiliària de Zillow com a "Sold" [venut] des del maig del 2023 –quan la parella va adquirir la casa– torna a ser visible al portal amb imatges de l'interior. El moviment indica que la mansió on fins ara vivia la parella d'actors es posarà a la venda pròximament.

També han transcendit unes imatges gravades amb un dron on es pot veure un equip de transportistes buidant l'interior de la mansió de Beverly Hills. Aquesta informació quadra amb les imatges que es van fer públiques on es veia Affleck fent viatges sol amb cotxe d'anada i tornada des de la mansió del luxós barri de Los Angeles fins a la casa de la seva propietat situada a Brentwood, probablement quan estava començant el trasllat de les seves pertinences.

L'habitatge té gairebé 4.000 metres quadrats, 17 habitacions, 30 lavabos i pàrquing per a 80 vehicles, a més d'una infinity pool de caure d'esquena, i ha estat l'escenari on Jennifer Lopez ha gravat diferents videoclips de les seves últimes cançons com Can’t get enough, inclosa en el nou àlbum, This is me... now. A més del nou disc gravat a la casa, la mansió també és l'espai principal del documental The greatest love story never told [La història d'amor més gran que s'ha explicat mai], una peça audiovisual que gira al voltant de la història d'amor d'aquesta superparella del món de l'espectacle.

'Not the greatest love story never told'

El dilluns d'aquesta setmana Jennifer Lopez va concentrar tota l'atenció de la premsa sensacionalista quan va anunciar que anul·lava la gira del nou disc. "Estic desconsolada i devastada perquè us he decebut", va escriure des de la seva newsletter als seus seguidors, però sense revelar els motius de la cancel·lació de la gira, que tampoc resultava ser un èxit de vendes. El missatge ambigu podria explicar-se ara per l'aparent ruptura entre la parella que ja va intentar tirar endavant la relació el 2003 i va decidir separar-se per "la pressió mediàtica".

stats