Matrimoni

Jennifer Lopez i Ben Affleck, sobre la seva boda: "Això és el cel"

L'actriu relata com va viure la cerimònia i com s'ha alliberat del pes del passat

3 min
Jennifer Lopez i Ben Affleck durant la cerimònia

BarcelonaS'ha especulat molt sobre com va ser el casament de tres dies entre Jennifer López i Ben Affleck. La parella va convocar amics i familiars a la mansió d'Affleck a Geòrgia i, malgrat estar en l'era dels telèfons mòbils, va procurar que es filtressin el mínim d'imatges possible fent que els treballadors signessin contractes de confidencialitat. Unes setmanes després, el matrimoni ha tornat de la seva lluna de mel a Itàlia i Jennifer Lopez ha decidit relatar amb tots els detalls com va ser la celebració. Ho ha fet a través de la seva newsletter i amb un títol molt evocador: "Això és el cel. Aquí mateix. Nosaltres hi som".

La cerimònia estava ideada per Lopez, que volia una festa de somni per celebrar l'amor. La meteorologia, però, podia fer-los la punyeta i l'actriu estava preocupada. "Havia plogut cada dia durant la posta de sol, aquella setmana. Tothom estava preocupat per la calor i pels llamps i trons que cada dia havien arribat a l'hora de la cerimònia", escriu JLo. Al final, però, el temps els va donar una treva i Lopez va poder caminar fins a l'altar sense patir per la pluja. "Era el passadís que em conduïa fins a la resta de la meva vida. Estava passant", diu l'actriu.

Un moment del casament.

Des del principi, la festa va estar plena de detalls i referències als plans de boda que la parella havia fet dues dècades enrere, el setembre del 2003. Aquella vegada van cancel·lar abruptament la celebració i uns mesos després van trencar. "El Ben i jo havíem parlat de True Companion de Marc Cohn com la cançó d'amor perfecta per al casament que havíem de fer fa 20 anys. El Ben no ho sabia, però li vaig demanar al Marc que el sorprengués cantant a la nostra boda", explica Lopez. "Aquell dia vam abraçar els somnis de joventut de fa 20 anys i el món adult d'amor i família. Tot plegat va aportar més a aquest matrimoni del que cap de nosaltres mai hauria pogut imaginar", afegeix.

Les ferides i el passat

El to poètic i amorós del relat —fins i tot en un moment cita Rilke— està esquitxat d'anècdotes i d'humor, com per exemple quan Lopez explica que al principi només podia concentrar-se en no entrebancar-se amb el vestit, que va confeccionar a mida Ralph Lauren. Quan va arribar al costat d'Affleck, diu, li van passar tots els mals. "Algunes velles ferides es van curar aquell dia, i el pes del passat finalment va fugir de les nostres espatlles. Cercle complet, i no de la forma en què l'havíem planificat. Millor", afirma Lopez.

L'actriu també ha volgut compartir un fragment del discurs que el seu nou marit va dedicar-li durant l'enllaç. L'actor va començar amb la frase "Això és el cel. Aquí mateix. Nosaltres hi som", que pertany a la pel·lícula Live By Night, dirigida per ell mateix. Lopez no només ho comparteix, sinó que defineix amb molta emoció el núvol de felicitat en què es troba: "Fa anys, no teníem ni idea que el camí que teníem al davant significaria navegar per tants laberints i ens guardava tantes sorpreses, benediccions i delícies. Tot culmina en aquest moment, un dels més perfectes de les nostres vides —escriu—. No podíem haver sigut més feliços".

En la newsletter no parla de l'actuació que va dedicar al seu marit durant el convit i que va transcendir després que algú filtrés un vídeo, fet que va fer enfadar la cantant i del qual es va queixar públicament.

stats