Cinema
Gent 05/08/2022

Lady Gaga confirma la seva pròxima pel·lícula

La cantant ho tornarà a intentar després que el 2019 fos nominada a l'Oscar pel seu paper a 'Ha nacido una estrella'

2 min
Lady Gaga en una imatge d'arxiu

BarcelonaDesprés de mesos d'especulacions, Lady Gaga ha confirmat aquesta matinada que actuarà amb Joaquin Phoenix a l'esperada seqüela de la pel·lícula Joker, que s'estrenarà el 4 d'octubre del 2024, exactament cinc anys després de la primera cinta. A diferència del to greu de la pel·lícula original, aquesta seqüela serà un musical titulat Joker: Folie à deux, que estarà dirigit de nou per Todd Phillips i en què s'espera que Gaga doni vida a Harley Quinn, la companya del Joker. La cantant, que ja va estar nominada a l'Oscar el 2019 per Ha nacido una estrella, ha publicat un tuit amb només la data d'estrena del film, però no ha donat més detalls sobre el seu paper. S'espera que el guió de la seqüela aprofundeixi en la relació entre el Joker i Harley Quinn.

De fet, el mateix títol, Folie à deux, fa referència a un trastorn en què dues o més persones comparteixen símptomes psiquiàtrics, habitualment deliris. Les primeres notícies sobre la pel·lícula van arribar el 7 de juny quan Phillips va pujar al seu perfil d'Instagram una foto del guió del film amb una altra instantània en què apareixia el mateix Phoenix llegint aquest mateix llibret. La primera entrega de Joker, estrenada el 2019, va resultar un rotund èxit de taquilla; va ingressar més de 1.000 milions de dòlars a tot el món i va aconseguir onze nominacions als Oscars, una cosa molt poc habitual per a una pel·lícula basada en un còmic. Phoenix, aclamat per recrear els trastorns mentals que van forjar la personalitat del Joker, va guanyar el premi al millor actor protagonista.

L'atractiu de les dues estrelles és decisiu perquè l'estudi Warner Bros aconsegueixi remuntar l'interès per la franquícia DC Comics, després d'una ratxa d'estrenes una mica desinflades, com la nova versió d'El Escuadrón Suicida o Aves de presa. Aquesta mateixa setmana, la factoria ha decidit cancel·lar l'estrena de Batgirl sense donar més explicacions i després d'invertir 90 milions de dòlars al rodatge.

stats