La misteriosa vida de Karl Lagerfeld es convertirà en sèrie: 'Kaiser Karl'

El director creatiu de Chanel durant 36 anys va morir als 85 anys i encara estant en actiu al capdavant de la firma francesa

2 min
Karl Lagerfeld a la seva oficina el 2010

BarcelonaDisney ha anunciat la producció de Kaiser Karl, una sèrie sobre l'icònic i enigmàtic dissenyador de moda Karl Lagerfeld (1933-2019), basada en el periple d'aquest personatge fins a convertir-se en el successor de l'emblemàtica Coco Chanel, en el lloc de la qual va treballar fins que va morir als 85 anys el 2019. Es tracta de la primera sèrie dramàtica centrada en aquesta figura de la moda d'origen alemany però de cor francès. El seu argument es remunta a l'estiu del 1972, un any abans de la mort de la dissenyadora francesa de més èxit, Coco Chanel, ha informat la plataforma.

Kaiser Karl aprofundirà en el món de Lagerfeld i en el seu personatge, que, tot i arribar a una immensa popularitat, va conrear minuciosament el misteri en moltes àrees de la seva vida, explica Disney. Aquesta sèrie desgranarà com eren "les cases de moda de luxe dels anys 70" i també mostrarà "com Lagerfeld va construir una marca personal única que de vegades va ser polèmica en un món en què les aparences ho són tot", ha detallat. L'obra s'estrenarà a la plataforma Disney +, ha dit el president de The Walt Disney Company, Jan Koeppen, durant el festival Series Mania, que se celebra a Lille (nord de França) i reuneix els responsables polítics europeus i principals líders de la indústria audiovisual internacional.

"Kaiser Karl representa a la perfecció el tipus d'històries que volem explicar", ha afirmat Koeppen, que ha opinat que la vida de Lagerfeld, que va ser director creatiu de Chanel durant 36 anys, no s'ha explicat com ell mereixeria. La sèrie constarà de sis episodis que es rodaran a França i que produirà l'empresa francesa Gaumont, encarregada de la creació de Lupin (2021), que va aconseguir convertir-se en un dels deu continguts més vistos a Netflix en molts països després del seu llançament. Kaiser Karl està basada en el llibre homònim de l'escriptora i periodista francesa Raphaëlle Bacqué, que s'incorpora a l'equip creatiu al costat d'altres dones guionistes, com Isaure Pisani-Ferry i Jennifer Have.

stats