Família reial espanyola

Froilà celebra els 25 anys amb una festa de dos dies a Abu Dhabi

El fill de la infanta Elena viu als Emirats Àrabs Units sota la supervisió del rei emèrit

2 min
Froilà de Marichalar i Borbó

BarcelonaEl rei de la disbauxa de la família reial espanyola, Froilà, acaba de fer 25 anys i ho ha volgut celebrar amb una festa a Abu Dhabi que ha durat tot el cap de setmana. A diferència de l'any passat, quan l'aniversari del fill de la infanta Elena a la discoteca Opium de Marbella va acabar amb un tiroteig, la celebració d'enguany ha transcorregut sense incidents destacables.

Tot i que el seu aniversari és aquest dilluns, Froilà ha aprofitat el cap de setmana per celebrar-lo amb els amics, als quals ha convidat a Abu Dhabi, on viu des de principis d'aquest any. La decisió que Froilà abandonés Espanya la va prendre la seva mare, que va veure en el trasllat una forma de posar fre a les contínues polèmiques que envolten el seu fill gran. Als Emirats Àrabs Units, Froilà compta amb la supervisió del seu avi, Joan Carles I, que es disputa amb el seu net el títol de membre més polèmic de la família reial espanyola.

Segons ha avançat Telecinco, els amics de Froilà van aterrar a Abu Dhabi divendres i l'amfitrió els va portar a un restaurant de carn molt conegut. Posteriorment, el fill de la infanta Elena havia organitzat una intensa agenda d'activitats que s'han allargat tot el cap de setmana. A més, aquest dilluns té previst fer un dinar de celebració amb l'emèrit.

Gràcies a la protecció del seu avi i del xeic Mohammed bin Zayed, Froilà ha pogut encarrilar la seva vida professional per camins que s'allunyen molt de la imatge de cràpula que ha transcendit d'ell. El fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar actualment forma part de l'equip que està organitzant la pròxima (i polèmica) cimera climàtica de l'ONU, la COP28, que tindrà lloc a Dubai del 30 de novembre al 12 de desembre. L'elecció dels Emirats Àrabs Units (EAU) com a país amfitrió de la trobada ha estat durament criticada, ja que es tracta d'un dels principals productors de combustibles fòssils del món. Per si això no fos suficient, el president de la cimera serà el seu ministre d'Indústria i Tecnologia, Sultan Ahmed al-Jaber, que al mateix temps és el cap executiu de la Companyia Nacional de Petroli Abu Dhabi, la 12a més gran a escala mundial i l'empresa on treballa Froilà.

Tot i que La Razón assegurava que amb la seva nova feina Froilà no tindria gaire temps per fer vacances, la revista Diez Minutos detalla que el fill de la infanta Elena sí que farà algunes escapades estiuenques. Entre d'altres, s'espera que passi uns dies a Marivent, on la reina Sofia ja està instal·lada. També viatjarà fins a Eivissa, on estarà acompanyat de la seva amiga i influencer Belén Perea, a qui va conèixer a l'internat al qual el van enviar els seus pares quan va suspendre 1r d'ESO per segon cop. De fet, Perea era una de les amigues que acompanyava Froilà quan aquest va ser desallotjat per la policia d'un after il·legal on es van trobar diverses drogues, com ara cocaïna rosa.

stats