Família reial britànica

Nou episodi en el cas Middleton: s'investiga si han accedit al seu informe mèdic

L'hospital on va ser intervinguda la princesa de Gal·les indaga si un treballador del centre va intentar accedir a informació confidencial

ARA
2 min
Kate Middleton en una imatge d’arxiu.

BarcelonaNou capítol en el culebró que envolta el misteri sobre l'estat de salut i ubicació de Kate Middleton. Enmig d'un mar de teories de la conspiració i de fotografies i vídeos que miren d'aplacar-les sense èxit, el Daily Mirror ha publicat que l'hospital on la princesa de Gal·les va ser intervinguda investiga si el seu personal ha intentat accedir als seus registres mèdics privats.

El diari explica que almenys un treballador de The London Clinic, centre conegut per la discreció amb qui tracta la classe reial, política i mediàtica britànica, hauria estat caçat intentant accedir als informes de Middleton, segons les denúncies que ha rebut l'hospital. En l'article se citen fonts coneixedores que parlen d'una "bretxa de seguretat important i increïblement perjudicial" per al centre mèdic i s'explica que els seus responsables ja han contactat amb el Palau de Kensington i han promès una "investigació completa".

L'Oficina del Comissari d'Informació (ICO, per les sigles en anglès), organisme públic britànic que supervisa l'ús de les regulacions de protecció de dades, es limita a confirmar als mitjans britànics que "s'ha rebut un informe d'incompliment" i que s'està "avaluant" la informació, però ja és més que el que s'està responent des del Palau de Kensignton: "Aquest és un assumpte de The London Clinic".

Tot plegat transcendeix un dia després que aquest dimarts, també a través dels mitjans, es difongués el suposat primer vídeo de Kate Middleton després de l'operació abdominal a la qual va ser sotmesa fa dos mesos. La gravació, segons The Sun, va ser feta dissabte passat i mostra el príncep Guillem i Middleton de compres a la botiga d'una granja a un quilòmetre i mig del cottage Adelaide, la casa de camp situada als terrenys del castell de Windsor. Les imatges, però, no han aturat les especulacions i a les xarxes ràpidament es va denunciar que tot plegat és un nou muntatge o falsificació.

stats