Músics

"Visca l'amor": la segona oportunitat d'Aitana i Sebastián Yatra

Els cantants podrien haver reprès la relació que van acabar el novembre de l'any passat

2 min
Sebastián Yatra y Aitana.

BarcelonaPosats a fer comparacions, la competició de romanticisme i dolçor de les cançons entre Sebastián Yatra i Aitana estaria renyida. Però ara sembla que la història d'amor de pel·lícula l'estan vivint en primera persona. Després de la inesperada ruptura de la parella de cantants el novembre del 2023, aquest dissabte tots dos han estat vistos a l'aeroport de Heathrow, a Londres, agafats de la mà, tornant de passar uns dies a Islàndia. Això ha augmentat l'expectació per una possible reconciliació, un fet que no ha estat desmentit per fonts pròximes als artistes.

El rum-rum d'un possible retrobament feia dies que sonava després que Abel Planelles publiqués al seu perfil diferents imatges dels cantants gaudint d'un viatge a Islàndia. Si bé no havien compartit que l'estiguessin fent junts, hi havia prou pistes per saber que estaven passant pels mateixos llocs. Però, tot i saber pel tall de cabells que Aitana es va fer per a la Setmana de la Moda de París que les fotografies eren actuals i coincidien per temps i espai, no hi havia cap testimoni que verifiqués cap senyal més sòlid de complicitat entre tots dos.

Però al programa Fiesta d'aquest dilluns Paloma Barrientos ho ha tingut clar: "El primer que s'ha de dir és visca l'amor, són Aitana i Yatra!". Emma Garcia va començar a apuntar amb pèls i senyals els diferents detalls que havien transcendit del retorn a Espanya després del viatge a Islàndia amb escala a Londres: "No sé si han tornat, però el dissabte, a les 15.46 h, estaven a l'aeroport de Heathrow de Londres. Anaven agafats de la mà, van seure davant de tot, ell va anar a comprar una ampolla d'aigua i uns entrepans. [...] Estan junts? Doncs no ho sé, però si anaven agafats de la mà...".

La versió de la periodista quadra amb la d'un amic proper a la parella que assegura que tots dos van fer l'escapada per intentar apropar postures després dels problemes i malentesos arran de la ruptura. "Van buscar un lloc on passessin desapercebut i ningú els pogués conèixer i que tots dos tinguessin il·lusió per descobrir. És temporada baixa, un cap de setmana qualsevol, no comptaven que això transcendís", explica l'amic sobre el viatge a Islàndia a la revista Vanitas.

Els motius dels malentesos de la ruptura

El fet que escollissin Islàndia no va ser una elecció qualsevol. A la capital de l'illa nòrdica, Reykjavík, és on van passar el seu primer Cap d'Any junts i és la mateixa ciutat que hauria servit per retrobar-se sense la pressió de la premsa ni les mirades alienes de gent que els reconegués. La persona pròxima de la parella ha apuntat que "l'ego del Sebastián estava lleugerament dolgut amb els rumors de les possibles relacions d'Aitana amb Enzo Vogrincic i Biel Juste". Aitana també tenia dubtes a resoldre: per què havia acabat la relació de forma tan sobtada?

La trobada també ha tingut lloc després de les declaracions del cantant al pòdcast de Vicky Martín Berrocal. "Si tingués una relació de més d'un any, m'agafarien ganes de ser infidel encara que estigués enamorat d'algú", va dir el colombià a finals de gener, a més de mostrar cert interès per les relacions obertes. Però, així i tot, sembla que el fred islandès se'ls ha posat prou bé com per tornar agafats de la mà.

stats