Aeroport Josep Tarradellas

Núria Picas recupera la motxilla que li acabaven de robar a l'aeroport en una cursa de pel·lícula

El delinqüent ha acabat enxampat i reduït per la mateixa corredora d'elit

1 min
Núria Picas recupera la seva motxilla a l'aeroport de Josep Tarradellas

Barcelona"El paio no sabia amb qui s'enfrontava". Evidentment, el lladre que va robar Núria Picas aquest dimarts a l'aeroport no sabia que era una de les corredores de muntanya amb més palmaresos del món. Després d'estirar la motxilla de l'esportista d'elit, amb mòbil i passaport inclosos, va començar una persecució de pel·lícula per l'interior de l'aeroport de Barcelona que va quedar amb el delinqüent reduït.

La notícia va saltar quan ahir Núria Picas va publicar al seu compte de Twitter una fotografia a la terminal T1 de l'aeroport del Prat assenyalant la seva motxilla amb un somriure d'orella a orella. Al text de la publicació, que a hores d'ara ja l'han vist més de 270.000 persones i té més de 5.000 m'agrada, explicava que havia estat víctima d'un furt que havia acabat amb final feliç.

Instants abans de fer aquesta fotografia, a la guanyadora de la Copa del Món de l'ultra trail li havien estirat la motxilla, amb diferents pertinences personals a l'interior. Però Picas, de 47 anys, no va donar el seu equipatge per perdut i es va posar a córrer darrere del lladre, que va acabar reduint. L'esportista, que també practica arts marcials, s'ha lamentat que els membres de seguretat de l'aeroport deixessin "campar lliurement en un tres i no res" el delinqüent.

stats