Gent 11/05/2021

Oprah Winfrey i el príncep Enric produiran una sèrie sobre salut mental per a Apple TV+

Aquest no és el primer projecte televisiu del príncep, que es troba en ple fervor professional després d'haver abandonat la Casa Reial britànica

2 min
Meghan Markle i el príncep Enric, en una imatge d'arxiu del passat 7 de març, en el darrer acte oficial de la parella com a membres de ple dret de la família reial

BarcelonaOprah Winfrey i el príncep Enric seran els presentadors de The me you can't see, una sèrie documental d'Apple TV+ que tractarà sobre la salut mental. La tecnològica estrenarà el 21 de maig aquesta producció en la qual també han participat Lady Gaga, Glenn Close, Zack Williams i la boxejadora Virginia Fuchs, entre altres convidats confirmats aquest dilluns per la companyia de la poma. "Ara, més que mai, hi ha una necessitat immediata de substituir la vergonya que envolta tot el que està relacionat amb la salut mental per saviesa, compassió i honestedat", ha assegurat Winfrey en un comunicat.

Segons Apple, els productors del format han comptat amb la supervisió de 14 especialistes i organitzacions de diferents parts del món per parlar de tractaments i teràpies. La sèrie comptarà també amb els testimonis de persones de diferents edats, gènere i condició sociocultural, ha afegit la plataforma. "Naixem amb vides diferents, ens criem en entorns diferents i, com a resultat, estem exposats a experiències diferents. Però la nostra experiència compartida és que tots som humans", ha dit, per la seva banda, el príncep Enric.

Aquesta és la segona col·laboració entre Winfrey i el net de la reina Elisabet II després de la mediàtica entrevista que ell i la seva dona, Meghan Markle, van concedir a la presentadora a principis de març. Els ducs de Sussex van ser els protagonistes d'una gran polèmica quan, en aquesta conversa, Markle va acusar la Casa Reial britànica de racisme, va assenyalar el Palau de Buckingham per perpetuar mentides sobre Enric i ella, i va admetre que va tenir pensaments suïcides per la pressió que va patir.

Aquest no és l'únic projecte audiovisual del matrimoni format pels ducs de Sussex, que des que viuen a Califòrnia han intensificat més els seus llaços amb Hollywood per poder facturar i no haver d'abaixar el nivell de vida que tenien abans d'abandonar la família reial britànica. La parella produirà per a Netflix Heart of Invictus, una sèrie documental sobre membres de les forces armades que van patir accidents o que pateixen malalties.

stats