Gent 17/09/2021

Patrick Dempsey, acusat d'aterrir l'equip d''Anatomía de Grey'

2 min
L'actor Patrick Dempsey

BarcelonaL'actor Patrick Dempsey va ser durant onze temporades el gran galant d'Anatomia de Grey i parella de la protagonista de la sèrie, Meredith Grey (interpretada per Ellen Pompeo). Era un dels pilars de la sèrie fins que, al final de l'onzena, va marxar i els productors van matar el seu personatge, el doctor Derek Shepherd, en un accident de cotxe. Ara un llibre, How to save a life: The inside story of Grey’s Anatomy (Cómo salvar una vida: La història interna de Anatomía de Grey), escrit per Lynette Rice, explica que un dels motius de la sortida de Dempsey de la sèrie va ser la seva mala relació amb els companys i la resta de l'equip. "Tenia problemes amb recursos humans. No es tractava de res sexual. Ell generava terror en el set de rodatge. Alguns dels membres del repartiment patien la síndrome d'estrès posttraumàtic per culpa seva", explica el productor executiu James D. Parriott, que va tornar a la sèrie per supervisar la sortida de Dempsey.

En el llibre, del qual The Hollywood Reporter acaba de publicar un avançament, Parriott explica que Dempsey sabia que tenia el poder de parar el rodatge quan volgués i que espantava els seus companys de repartiment. "Crec que estava cansat de fer la sèrie. No li agradava haver d'anar cada dia a la feina i treballar. Ell i la Shonda [Rhimes, creadora de la sèrie] es barallaven contínuament", explica el productor.

Una altra de les productores de la sèrie, Jeannine Renshaw, assegura que l'actitud de Dempsey molestava especialment a la protagonista d'Anatomía de Grey, Ellen Pompeo. "Moltes vegades l'Ellen es frustrava amb el Patrick i s'enfadava amb ell perquè no treballava tant com ella. Ella considera molt important que les coses siguin justes. No li agradava que el Patrick digués coses com «Estic aquí fins massa tard» o «Porto molta estona aquí» quan ella feia el doble d'escenes que ell", explica. Renshaw, però, defensa parcialment l'actor i assegura que quan algú li feia notar que els seus comentaris eren injustos per a la resta de membres de l'equip, que en molts casos portaven més hores que ell treballant, rectificava.

Tot i ser un dels grans atractius de la sèrie, la marxa de Dempsey no va aturar Anatomía de Grey, que amb 18 temporades és la sèrie més longeva de la televisió nord-americana actual.

stats