Gent 21/12/2021

Tom Holland i Zendaya van començar la seva relació contra la voluntat de la productora dels films de 'Spiderman'

Els dos actors coprotagonitzen 'Spiderman: sin camino a casa', estrenada divendres

2 min
Zendaya i Tom Holland a 'Spiderman: sin camino a casa'

BarcelonaZendaya i Tom Holland, de 25 anys tots dos, són la nova parella estrella de Hollywood, amb tota una nova generació seguint els seus passos. Després de molts rumors i anys d'una amistat gestada al rodatge de Spiderman: sin camino a casa, finalment la seva història es va convertir en un idil·li que recentment s'ha donat a conèixer públicament, cosa que ells han confessat que preferirien que no hagués passat però que no poden canviar. De fet, la seva intimitat es va veient cada cop més frustrada, a mesura que als seus companys els pregunten pel tema en les entrevistes que concedeixen. L'última ha sigut Amy Pascal, la productora de les pel·lícules de Spiderman, que ha explicat que va aconsellar als actors que no comencessin una relació fora del plató, tal com ha explicat al New York Times.

La productora també ha afegit que ella va fer esforços per la seva part perquè la relació no comencés. "Vaig portar el Tom i la Zendaya a part, per separat, quan els vam triar per a la primera pel·lícula, i els vaig dir: «No ho feu, simplement no ho feu. Intenteu no fer-ho»", recorda Pascal. Un consell que, com s'ha pogut veure més endavant, no van atendre, cosa que ella ja sap que sol passar. I és que no és el primer cop que no li fan cas. Pascal explica a l'esmentada entrevista que el 2014 va recomanar el mateix a una altra parella: Andrew Garfield i Emma Stone, els coprotagonistes de The amazing Spiderman. "Vaig donar el mateix consell a l'Andrew i l'Emma, perquè pot complicar les coses, però tots m'han ignorat", explica la productora, que considera que per als interessos dels films és millor que no hi hagi complicacions extres.

Zendaya i Tom Holland.

Garfield i Stone van ser nòvios oficialment a partir del 2012, però la seva relació hauria començat un any abans. La història d'amor va durar quatre anys i va acabar el 2015 per incompatibilitat d'agenda, tal com van explicar ells mateixos. Els idil·lis sorgits al set de rodatge són molt habituals. Alguns dels més recordats són els de Brad Pitt i Angelina Jolie, Penélope Cruz i Javier Bardem, o Blake Lively i Ryan Reynolds.

stats