Música

Usher i Jennifer Goicoechea van casar-se el mateix dia de la Super Bowl

La parella ha formalitzat la seva unió després de cinc anys de relació

2 min
Jennifer Goicoechea i Usher després de la Super Bowl i després del seu casament

BarcelonaNo cada any s'actua a la Super Bowl, tampoc cada any es treu disc i, si tot va bé, no cada any et cases amb la parella. Però Usher va decidir fer les tres coses en 48 hores. Si bé mig món sabia que el cantant, de 45 anys, era l'escollit per fer l'actuació de la mitja part en el partit de la Super Bowl, no tothom estava al corrent que dos dies abans el de Texas havia llançat el seu disc, després de sis anys de silenci. Però el que molts ignoraven és que Usher també va oficialitzar el seu enllaç amb Jennifer Goicoechea el mateix dia del partit de la NFL.

Va ser la revista People qui va avançar en exclusiva que després de ballar, patinar i cantar al mig de l'Allegiant Stadium de Las Vegas, Usher Terry Raymond va casar-se amb la mare dels seus dos fills, Jennifer Goicoechea. La parella, formada fa cinc anys, van tenir poc temps per oficialitzar la relació, ja que si bé durant l'actuació Usher no va dur cap anell, sí que portava l'aliança a la celebració de la victòria dels Kansas City Chiefs, hora i mitja més tard de l'actuació davant de 123 milions de teleespectadors estatunidencs.

Per casar-se, la parella va haver de demanar la llicència matrimonial, el pas legal previ per contraure matrimoni. Tal com informa la revista, aquesta gestió –que pot ser telemàtica– la van fer dijous, el dia abans que l'artista llancés el seu disc, amb gira inclosa, anomenat Past, present, future. Una vegada iniciat aquest tràmit, els promesos tenen un any per casar-se, però ni el cantant ni l'executiva musical de mare italiana i pare porto-riqueny van esperar-se tant. Només van deixar passar tres dies des que van tenir els papers legals necessaris per oficialitzar l'enllaç. 

Moltes coses a celebrar van tenir diumenge a casa els Terry Goicoechea. I així ho van fer. Després del partit, la parella va organitzar al restaurant Cathédrale de Nevada una gran festa on van assistir l'equip musical del cantant i diferents amics de la parella. Tots dos van presentar-se vestits completament de blanc i van brindar i celebrar l'actuació a la Super Bowl, l'enllaç i l'inici de la gira que portarà Usher a recórrer tots els Estats Units. "Ha sigut una nit increïble, amics. Estic molt feliç. Això és només el principi. És la celebració de la victòria pels 100 concerts amb totes les entrades venudes a Las Vegas. I ara ens n'anem de gira!", va explicar el protagonista musical de la Super Bowl en un moment en què va agafar el micròfon del restaurant.

Per a Usher aquest ha estat el tercer matrimoni, ja que entre el 2007 i el 2009 va estar casat amb la seva estilista, Tameka Foster, amb qui va tenir dos fills, Usher V, de 16 anys, i Naviyd, de 15. Després de divorciar-se va sortir amb Grace Miguel, la seva agent personal, el 2009, i es van casar el 2015 a Cuba; la parella només va durar tres anys més, tot i que el divorci no es va formalitzar fins al desembre passat. Pel que fa a Goicoechea, nascuda a Miami, no se li coneix cap relació anterior i per bé que fa anys que coincideix amb Usher, no va ser fins al 2019 que van començar la seva relació. Des de llavors han tingut dos fills en comú: Sovereign Bo, nascuda el 2020, i Sire Castrello, el 2021.

stats