Gent 30/12/2019

Zac Efron tranquil·litza els seus seguidors després de ser evacuat de Papua Nova Guinea per una infecció

L'actor era a l'illa rodant el seu 'reality' de supervivència fins que es va infectar

Ara
2 min
Zac Efron tranquil·litza els seus segudiors després de ser evaquat de Papua Nova Guinea per una infecció

BarcelonaZac Efron, conegut per interpretar films com Maleïts veïns o High School Musical, ha estat en perill de mort mentre rodava a Papua Nova Guinea un capítol del seu reality show, que es diu ni més ni menys que Killing Zac Efron. Segons The Sunday Telegraph, l'actor –que estava rodant en aquest país insular del Pacífic des de principis de desembre– va haver de ser hospitalitzat d'urgència.

Segons aquest mitjà, el nord-americà va patir una greu infecció de tipus tifoide i va haver de ser evacuat a gran velocitat fins al St. Andrews War Memorial, un hospital de Brisbane, a Austràlia. El viatge el va fer acompanyat d'especialistes.

L'intèrpret, de 32 anys, ha estat diversos dies ingressat perquè la febre que patia no remetia, cosa que finalment ha passat i els metges li han donat l'alta. Actualment Efron és als Estats Units, on s'ha reunit amb la seva família per celebrar les festes. Aquesta informació ha estat confirmada per ell a Instagram, on ha volgut tranquil·litzar els seus 41 milions de seguidors.

Amb les informacions respecte a la infecció corrent com la pólvora i ell sense dir res s'havia creat un clima de molta expectació respecte al seu estat de salut. L'últim senyal de vida de l'actor data del 21 de desembre, quan un empresari de la nutrició va pujar una foto amb ell. "Vaig posar-me malalt a Papua Nova Guinea, però ràpidament em vaig recuperar i vaig acabar unes tres setmanes increïbles al país. Ja soc a casa per a aquestes vacances amb els amics i la família. Gràcies per tot el vostre amor i preocupació, ens veiem el 2020!", diu Efron a Instagram.

No se sap encara si Zac Efron seguirà amb la gravació de Killing Zac Efron, ja que aquestes circumstàncies podrien haver-lo fet canviar d'opinió. No obstant, el fet que ell mateix en sigui el productor executiu podria fer que tirés endavant pel bé del negoci que va engegar amb aquest xou, que està previst que s'estreni a la futura plataforma de streaming Quibi, que arribarà a l'abril del 2020 al mercat anglosaxó i que tindrà continguts de pocs minuts, ja que està pensada per ser consumida de manera ràpida en els smartphones i tablets dels seus subscriptors.

"Tendeixo a superar-me en circumstàncies extremes i a buscar oportunitats que em desafiïn en tots els nivells. Estic desitjós d'endinsar-me en qualsevol territori inexplorat i descobrir quines aventures inesperades m'esperen", va afirmar quan va parlar d'aquest reality show de supervivència que protagonitza.

stats