Gent 02/11/2021

Zayn Malik es queda sense segell discogràfic després de la denúncia per agressió de la seva sogra, Yolanda Hadid

RCA ha prescindit del cantant perquè considera que és una persona difícil de gestionar

2 min
Zayn Malik  i Gigi Hadid trenquen

L'exintegrant de One Direction Zayn Malik ha estat acomiadat pel seu segell discogràfic, el nord-americà RCA, després que es fes pública la demanda interposada contra ell per la mare de la seva exparella, la model Gigi Hadid. Yolanda Hadid ha denunciat el cantant per un suposat cas d'assetjament i violència domèstica. Gigi Hadid i Zayn Malik, que han donat per acabada la seva relació després de la denúncia, estaven junts des del 2015 i havien tingut molts alts i baixos, i són pares d'una nena que va néixer el setembre del 2020.

Segons ha detallat la revista People, la denúncia de Hadid es va produir després d'uns incidents que haurien tingut lloc a finals de setembre, quan Malik i la seva sogra van mantenir una forta discussió arran d'una imatge publicada als mitjans en què es podia veure la cara de la filla del cantant i de la model. La discussió hauria derivat en insults i empentes del cantant contra la seva sogra.

El diari Daily Mail explica que el segell ha decidit prescindir de Malik per por que el seu consum de cànnabis, que hauria augmentat després de la denúncia i la ruptura amb Hadid, dificulti la gestió de la seva carrera. El cantant britànic ha reconegut en més d'una ocasió que és consumidor de marihuana i que creu que és beneficiós per al seu procés creatiu.

Malik ha estat imputat per quatre càrrecs de violència domèstica i haurà d'assistir a un programa de rehabilitació i de classes de control de la ira, i a més no podrà mantenir cap mena de contacte amb la seva sogra. El cantant ha donat la seva versió dels fets a través de les xarxes socials, des de les quals ha explicat que és una persona reservada i que la seva prioritat és "crear un espai privat i segur" perquè la seva filla creixi. "He acceptat no impugnar les reclamacions arran d'una discussió que vaig tenir amb un membre de la família de qui era la meva parella, que va arribar a casa nostra mentre ella era fora durant diverses setmanes. Això va ser i hauria de ser un assumpte privat, però sembla que hi ha divisió al respecte, i malgrat els meus esforços per restablir un ambient familiar pacífic que em permeti exercir de pare, aquesta informació s'ha filtrat".

stats