Món
Internacional 25/11/2012

Continuen els xocs entre manifestants i policia al Caire

Els opositors al president Mursi llancen pedres a les forces de seguretat i criden consignes com "abaix el règim"

Efe / Ara
1 min
IRA A TAHRIR  La manifestació ahir a la plaça Tahrir en contra de Mursi va desembocar en una batalla campal entre policia i joves activistes.

El CaireEls xocs entre manifestants opositors al president egipci, Mohamed Mursi, i les forces de seguretat continuen ahir en les immediacions de la Plaça Tahrir del Caire, segons informe l'agència de notícies estatal Mena. Els enfrontaments es localitzen al principi del carrer Qasr al Aini, davant de la Universitat Americana del Caire. Els manifestants, que criden consignes com "abaix el règim" i "abaix el poder del guia espiritual", van llançar pedres a les forces de seguretat, que van respondre amb gasos lacrimògens.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'agència Mena informa que les autoritats han començat a construir un mur de formigó al carrer Qasr al Aini per aïllar la seu del Parlament i del consell de ministres, propers a la plaça. Els manifestants mantenen una acampada en protesta per la decisió de Mursi de blindar els seus poders davant la justícia, gràcies a una declaració constitucional promulgada el passat dijous que qualificava les seves resolucions "inapel·lables i definitives". Ahir, el Club de Jutges, la principal associació de magistrats del país, es va sumar a la vaga indefinida als opositors de Mursi.

stats