Xarxes socials
Internacional 10/08/2011

Els disturbis a Anglaterra, localitzats en un mapa a Google Maps

Un usuari anglès ha creat una aplicació que mostra, de forma actualitzada, els punts on s'han registrat aldarulls. La plataforma afegeix referències a xarxes socials i mitjans de comunicació dels quals s'ha extret la informació

Redacció
1 min
Mapa de Google Maps que localitza els aldarulls a les diverses ciutats angleses

BarcelonaUn usuari anglès ha creat un mapa amb l'aplicació Google Maps en què es mostren gràficament les diverses ciutats i districtes de Londres que s'han vist afectats per aldarulls les darreres quatre nits.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En el seu blog, James Cridland explica l'objectiu d'aquest servei: crear un entorn de seguiment dels disturbis, contrastant la informació difosa pels diversos mitjans de comunicació i xarxes socials per oferir dades reals i veraces. La plataforma ofereix referències a mitjans socials i convencionals, però Cridland insta els usuaris a contrastar les informacions i a discriminar les fonts fiables de les que no ho són.

L'aplicació també ofereix una llista, a la part dreta de la pantalla, en què es poden veure totes les ciutats afectades per disturbis i l'usuari pot accedir directament a la informació concreta clicant el nom de la ciutat.

stats