ARIZONA
Internacional 09/02/2011

Giffords demana una torrada

La senadora, que va rebre un tret al cap a Arizona, està progressant en la seva rehabilitació i ha estat sotmesa a una teràpia de llenguatge

Redacció
1 min
La congressista dels Estats Units Gabriell Giffords ha estat disparada en un tiroteig

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La senadora demòcrata d'Arizona Gabrielle Giffords, que va rebre un tret al cap fa un mes, està progressant en la seva recuperació. Segons el digital Politico, la senadora va demanar una torrada per esmorzar. Els metges esperen més avenços de Giffords, i creuen que serà capaç de volar a Florida a l'abril, per a veure el seu marit, Mark E. Kelly, que dirigirà la propera missió de la NASA. Gerard Francisco, el metge principal, considera aquest viatge “un bon objectiu per a nosaltres per treballar en la recuperació”. A més, Francisco assegura que “Giffords ho està fent molt bé. Com a especialista en medicina física i rehabilitació no hi ha res més gratificant que veure que està responent al nostre programa”.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La senadora demòcrata ha estat sotmesa a una teràpia de llenguatge des que es va establir a Houston fa dues setmanes, però el metge no ha volgut assegurar si Giffords ha aconseguit parlar. “Quan la família vulgui afegir més detalls sobre la recuperació, deixaré que ho facin ells”, ha dit.

stats