Internacional 25/04/2017

Ivanka defensa el seu pare a Berlín enmig d'escridassades

La filla del president dels Estats Units ha participat en un acte del G-20 sobre dones juntament amb Angela Merkel i Christine Lagarde

Efe
1 min
Ivanka Trump, Angela Merkel i Christine Lagarde aquest dimarts a Berlín.

BerlínIvanka Trump, filla del president dels Estats Units, Donald Trump, ha participat aquest dimarts a la cimera Women 20, un fòrum de suport a les dones emprenedores que se celebra a Berlín en el marc del G-20. La cancellera Angela Merkel la va convidar quan va visitar la Casa Blanca al març. A l'acte, Ivanka també ha coincidit amb la cap del Fons Monetari Internacional, Christine Lagarde.

En el seu primer viatge oficial des que és assessora del president dels EUA, Ivanka ha sortit en defensa del seu pare per les acusacions de ser un misogin: "Milers de dones que han treballat amb ell durant dècades, quan era al sector privat, són testimoni de la seva creença i sòlida convicció en el potencial de les dones i en la seva capacitat de fer la feina tan bé com els homes".

Poc abans d'aquesta intervenció, Trump havia fet un tuit on es mostrava "orgullós" de la seva filla i del seu "lideratge".

stats