Internacional 25/04/2017

Ivanka defensa el seu pare a Berlín enmig d'escridassades

La filla del president dels Estats Units ha participat en un acte del G-20 sobre dones juntament amb Angela Merkel i Christine Lagarde

Efe
1 min
Ivanka Trump, Angela Merkel i Christine Lagarde aquest dimarts a Berlín.

BerlínIvanka Trump, filla del president dels Estats Units, Donald Trump, ha participat aquest dimarts a la cimera Women 20, un fòrum de suport a les dones emprenedores que se celebra a Berlín en el marc del G-20. La cancellera Angela Merkel la va convidar quan va visitar la Casa Blanca al març. A l'acte, Ivanka també ha coincidit amb la cap del Fons Monetari Internacional, Christine Lagarde.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En el seu primer viatge oficial des que és assessora del president dels EUA, Ivanka ha sortit en defensa del seu pare per les acusacions de ser un misogin: "Milers de dones que han treballat amb ell durant dècades, quan era al sector privat, són testimoni de la seva creença i sòlida convicció en el potencial de les dones i en la seva capacitat de fer la feina tan bé com els homes".

Poc abans d'aquesta intervenció, Trump havia fet un tuit on es mostrava "orgullós" de la seva filla i del seu "lideratge".

stats