L'enviada especial Cristina Mas conversa des d'Ucraïna amb els subscriptors de l'ARA

La xerrada serà aquest divendres a les 18.15 h i estarà moderada per la periodista del diari Mònica Bernabé

ARA
1 min
L'enviada especial de l'ARA a Ucraïna, Cristina Mas

"No soc al front de combat, explico el que està passant amb la població civil, com estan vivint aquesta situació, com es preparen per a aquesta nova realitat [...]. Ahir mateix vam veure aquest terrible bombardeig en un hospital pediàtric i maternal, amb les dones embarassades o acabades de parir".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Aquestes són paraules de Cristina Mas, l'enviada especial de l'ARA que des de fa dues setmanes cobreix l'atac rus a Ucraïna i que aquest divendres protagonitzarà una trobada virtual amb els subscriptors del diari. La xerrada començarà a les 18.15 h a través de l'aplicació Zoom i estarà moderada per la periodista de l'ARA Mònica Bernabé.

Durant la trobada, la Cristina ens explicarà què ha vist durant aquestes dues setmanes a Ucraïna i quina ha estat la seva experiència personal, que ha definit de "molt impactant, sobretot perquè és una societat que no s'havia preparat per a aquesta situació; la guerra ha enxampat tothom absolutament per sorpresa".

A més, respondrà les preguntes que els subscriptors facin a través del xat de la plataforma. Aquí podeu trobar l'enllaç per connectar-vos a la xerrada: https://us06web.zoom.us/j/88602929251

stats