Corea del Nord
Internacional 08/01/2014

L'exestrella de la NBA Dennis Rodman canta l'aniversari feliç al líder de Corea del Nord

El jugador ha visitat el règim per quarta vegada i ha expressat el seu "amor" per Kim Jong-un

Agències
1 min

SeülEl líder nord-coreà, Kim Jong-un, ha celebrat aquest dimecres el seu 31è aniversari –segons alguns càlculs, donat que ningú sap del cert quants anys té–. Ho ha fet amb un partit de bàsquet en el qual el seu "amic" Dennis Rodman i altres exestrelles de la NBA s'han enfrontat a jugadors locals.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La trobada amistosa, celebrada sota la mirada del jove dirigent, ha enfrontat als veterans nord-americans amb un combinat de jugadors nord-coreans que s'han emportat la victòria, segons ha revelat des de Pyongyang un representant de l'agència de viatges Koryo Tours a NK News, diari online centrat en l'actualitat del país.

Aparentment, el partit ha estat l'únic esdeveniment important de l'aniversari de Kim, una data que com l'any passat ha passat amb força discreció perquè ni els mitjans de comunicació del règim n'han parlat.

Rodman sent "amor" pel líder

L'exestrella de la NBA ha defensat la seva polèmica visita al règim en una entrevista a la CNN i ha dit que podria ajudar a "obrir les portes" del règim. És la seva quarta visita al país i Rodman ha expressat el seu "amor" per Kim Jong-un, i ha assegurat que el viatge és "una gran idea pel món".

El jugador ha cantat "l'aniversari feliç" al líder nord-coreà abans de començar el partit.

stats