Internacional 07/10/2017

Troben el cap i les cames de la periodista Kim Wall

La policia encara no sap com va morir la jove, desapareguda en un submarí casolà

Efe
1 min
La periodista sueca Kim Wall en una imatge d'arxiu.

CopenhaguenLa policia danesa ha informat aquest dissabte que ha trobat a la badia de Køge (al sud de Copenhaguen) el cap i les cames de la periodista sueca Kim Wall, de 30 anys, que va desaparèixer fa dos mesos quan entrevistava en el seu submarí l'inventor danès Peter Madsen.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Bussos de la marina danesa van trobar ahir una bossa amb la roba de Wall i un ganivet, i una altra amb el cap i les cames. A aquestes bosses s'hi havien afegit trossos de metall perquè pesessin més. El responsable de la investigació, Jens Møller Jensen, ha informat en roda de premsa que no hi ha fractures al crani i que els trossos del cadàver presenten ferides menors.

Els forenses faran ara una autòpsia de tots els fragments disponibles del cadàver –els braços encara no els han localitzat– per intentar establir la causa de la mort, encara desconeguda.

El tors de Wall va aparèixer surant al Bàltic a finals d'agost, gairebé dues setmanes després d'haver estat vista per última vegada a bord del 'Nautilus', el submarí de fabricació casolana en què anava a entrevistar Madsen, en presó preventiva sota els càrrecs d'homicidi i tracte indecent a un cadàver.

stats