Internacional 09/01/2015

Sis ostatges en l'assalt a un establiment 'kosher' a l'est de París

Els dos atacants estan relacionats amb el tiroteig de dijous, en el qual va morir una agent de policia

Agències
1 min
La policia encercla un supermercat a França on s'atrinxera el presumpte autor del crim d'aquest dijous / @Fiaxhs

ParísLa policia francesa ha desmentit que l'assalt a un establiment 'kosher' de l'est de París hagi causat víctimes. Inicialment s'havia parlat de dos morts. El nou balanç és d'un ferit. Hi ha sis persones retingudes a l'establiment de venda de menjar preparat d'acord amb la religió jueva, a prop de l'estació Porte de Vincennes. La policia ha acordonat la zona i s'ha suspès un tram del servei de metro.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La premsa cita fonts del ministeri de l'Interior, que asseguren que l'atacant podria estar relacionat amb el tiroteig de dijous, en el qual va morir una agent de la policia municipal.

Sobre aquest atemptat, la policia ha llançat una alerta per torbar dos fugitius: una dona de 32 anys, Hayat Boumedienne, i un home de 36, Amedy Coulibaly. Coulibaly seria el principal sospitós de la mort de la policia local de Montrouge (París) de dijous al matí, i la noia és la seva antiga parella. Ambdós sospitosos vivien junts el 2010 i eren parella quan ell va visitar un imam radical, segons fonts policials.

stats