Internacional 13/08/2014

Descarrila un tren a Suïssa per una esllavissada de terra

Les dificultats per accedir al lloc, en una zona muntanyosa, impedeixen de moment establir amb exactitud el nombre de ferits i si hi ha víctimes mortals

efe
1 min

GinebraUn tren va descarrilar aquest dimecres entre les localitats suïsses de Coire i Saint Moritz (cantó de Grisones) a causa d'una esllavissada de terra, en un accident en què diverses persones han resultat ferides. Les dificultats per accedir al lloc, en una zona muntanyosa, impedeixen de moment establir amb exactitud el nombre de ferits i si hi ha víctimes mortals.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Al tren viatjaven unes 200 persones en el moment de l'accident, ocorregut quan el tren va xocar contra un monticle de terra que s'havia lliscat des de les muntanyes laterals a causa de la pluja. L'impacte va provocar que descarrilessin tres vagons, un dels quals va quedar penjant a la vora d'un abisme, però els passatgers van poder evitar la seva caiguda desplaçant-se a la part posterior del vehicle per fer contrapès. Els equips paramèdics que han arribat al lloc estan tractant als passatgers en estat de xoc.

stats